Altijd 100% natuurlijke producten
Gratis verzending vanaf €49,-
Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende dag in huis
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Start met typen om te zoeken

Hond

Ben je op zoek naar natuurlijk hondenvoer of verzorgingsproducten voor de hond? Al onze hondenbrokken, natvoer en verzorgingsproducten zijn 100% natuurlijk en verrijkt met kruiden ter ondersteuning van de gezondheid!

Lees verder
Sluiten
52 resultaten

Natuurlijk hondenvoer van VITALstyle!  

VITALstyle is hét merk voor een fitte en vitale hond. Ben je op zoek naar natuurlijke hondenbrokken, natvoer of verzorgingsproducten? Dan ben je bij VITALstyle aan het juiste adres!

Alle honden fit en gezond met de kracht van de natuur, blijft onze missie. En we zijn vastberaden: we bieden honden de juiste ondersteuning voor een optimale gezondheid. Vitale honden met een goede weerstand worden immers minder snel ziek en zijn sneller weer beter. Wat heeft je hond nodig om gezond en vitaal te zijn en te blijven? De natuur weet het, de natuur biedt een oplossing. VITALstyle past het vervolgens toe in haar hondenvoer en verzorgingsproducten. Met de kracht uit de natuur, zo simpel is het.

Ons hondenvoer is 100% natuurlijk, zonder onnodige toevoegingen zoals kleur-, geur- en smaakstoffen en bevatten krachtige kruiden voor een optimale ondersteuning van de gezondheid!

Specifieke ondersteuning

Ben je opzoek naar specifieke ondersteuning? VITALstyle biedt een breed assortiment aan ter ondersteuning van de Energie, Gewicht, Huid en VachtMaag en Darmen en Spieren en Gewrichten.

Heb je advies nodig? Neem gerust contact op met de klantenservice van VITALstyle! We helpen je graag.