Altijd 100% natuurlijke producten
Gratis verzending vanaf €29,-
Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Start met typen om te zoeken

Brokken

Ben je op zoek naar natuurlijke kattenbrokjes? Al onze kattenbrokken, natvoer, supplementen en verzorgingsproducten zijn 100% natuurlijk en verrijkt met kruiden ter ondersteuning van de gezondheid!

Lees verder
Sluiten
9 resultaten
Kat Huid+Vacht Brok
1 review
Kat Huid+Vacht Brok
23,29
Kat Overgewicht Brok
0 reviews
Kat Overgewicht Brok
23,29
Kat Kitten Brok
7 reviews
Kat Kitten Brok
18,99
Kat Care Met Rund
1 review
Kat Care Met Rund
5,39
Kat Blaasgruis Brok
0 reviews
Kat Blaasgruis Brok
23,29
Kat Care Plus Brok
10 reviews
Kat Care Plus Brok
5,99

ALLES WAT JE KAT NODIG HEEFT

Alle varianten VITALstyle kattenvoeding zijn complete voedingen. Dit betekend dat alles er in zit wat een kat nodig heeft. Van junior tot senior, van binnen- tot buitenkat, voor elke kat is er een geschikte variant! Ook is er speciale dieetvoeding voor katten met een speciale behoefte. Denk aan extra ondersteuning van de huid, de blaas en nieren of voor het bereiken van een gezond gewicht. De smakelijke brokjes bevatten elk ingrediënten van zeer goede kwaliteit en speciale kruiden met elk een eigen kracht.

Wel zo gezond en smakelijk

VITALstyle natuurlijke kattenvoeding is vrij geur-, kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Suikers en zouten? Die voegen wij ook niet toe aan onze producten. Met name de kruiden en vitamine E zorgen voor een uitstekende houdbaarheid van zowel de kattenbrokken als de natvoeding.

OVERSCHAKELEN DOE JE ZO

Bij overschakeling van een ander soort kattenbrokjes naar een van de VITALstyle
kattenbrokken, adviseren wij eerst enkele dagen beide soorten met elkaar te mengen. Het aandeel VITALstyle brokjes kun je langzaam steeds wat verhogen, zodat de katten en zijn spijsvertering rustig kunnen wennen aan de nieuwe maaltijd!
Neem bij OVERGEWICHT wat langer de tijd voor het overschakelen.

PAKT GEURTJES AAN IN DE KATTENBAK

De speciaal toegevoegde kruiden, zoals Yucca extract, zijn niet alleen erg smakelijk, maar pakken ook de geurtjes aan in de kattenbak! Lekker voor je kat en handig voor jou als baasje.

KRUIDEN VS HAARBALLEN!

Alle VITALstyle kattenbrokken ondersteunen een verhoogde afvoer van haren uit de darmen. Dit komt door de extra vezels vanuit de kruiden. Ook de slijmstoffen uit kruiden zoals smalle weegbree en lijnzaad binden zich aan water tot een slijmerige gel waar de haren zich aan binden. Zo worden de haren op een natuurlijk manier afgevoerd!

SPECIFIEKE ONDERSTEUNING

Ben je opzoek naar specifieke ondersteuning? VITALstyle biedt een breed assortiment aan ter ondersteuning van BlaasgruisGewicht en de Huid en Vacht.

ADVIES NODIG?

VITALstyle is hét merk voor een fitte en vitale kat. Ben je op zoek naar natuurlijke kattenvoeding, supplementen of verzorgingsproducten? Dan ben je bij VITALstyle aan het juiste adres! Heb je advies nodig? Neem gerust contact op met de klantenservice van VITALstyle! We helpen je graag.