Altijd 100% natuurlijke producten
Gratis verzending vanaf €49,-
Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende dag in huis
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Start met typen om te zoeken

Kat Blaasgruis Brok

Voor volwassen katten met (een gevoeligheid voor) blaasgruis

Kat Blaasgruis Brok

Voor volwassen katten met (een gevoeligheid voor) blaasgruis
Met speciale kruiden en prebiotica
Stopt vorming van en vermindert aanwezig blaasgruis
Zeer snelle werking
Op voorraad
Voor 16:00 besteld, morgen in huis
Bekijk andere verkooppunten

SPECIAAL VOOR KATTEN MET (EEN GEVOELIGHEID VOOR) BLAASGRUIS

VITALstyle BLAASGRUIS kattenbrokken is 100% natuurlijk. De complete voeding bevat alles wat de kat met blaasgruis/struviet of een gevoeligheid hiervoor nodig heeft. BLAASGRUIS helpt aanwezig blaasgruis (struviet) te verminderen en voorkomt de vorming van blaasgruis door de urineverzurende werking. Het bevat een laag magnesium-, fosfor- en eiwitgehalte (echter wel hoogwaardig eiwit) waardoor het risico op de vorming van struviet wordt verkleind. Het bevat urineverzurende stoffen waardoor bestaande struvietkristallen en -stenen worden opgelost. De ingrediënten van BLAASGRUIS zorgen voor een goede blaaswerking.

Meer weten over struviet? Je leest er alles over in ons blog ''Blaasgruis bij katten''.

VOLLEDIGE DIEETVOEDING VOOR DE KAT

VITALstyle  BLAASGRUIS bevat 100% natuurlijke ingrediënten, waaronder meerdere soorten vlees (diverse, goed verteerbare eiwitbronnen), granen, gezonde oliën, vezels en andere natuurlijke grondstoffen. Dat doen we bewust. Hierdoor wordt de spijsvertering van de kat flink uitgedaagd, wat resulteert in een goede aanmaak van spijsverteringsenzymen. De stofwisseling wordt zo goed ondersteund. De 100% natuurlijke voeding bevat geen geur-, kleur-, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Ook zijn er geen suikers of zouten toegevoegd. Dit helpt het risico van het ontstaan van eiwitreststoffen verkleinen, zodat dit niet voor problemen kan zorgen. Met name de kruiden en vitamine E zorgen voor een goede houdbaarheid van de voeding. 

Tijdelijke voeding

Voor het oplossen van struvietsteen is de aanbevolen gebruiksduur van BLAASGRUIS 5-12 weken. Voor vermindering van herhaalde struvietsteenvorming is de aanbevolen gebruiksduur ten hoogste 6 maanden. Door de pH-waarde van de urine te verlagen, worden struvietkristallen in de urine opgelost. Langdurig ‘aanzuren’ van de urine (veel langer dan 6 maanden) verhoogt echter de kans op een andere vorm van blaasgruis: oxalaat. Daarbij kan het schadelijk zijn voor de nierfunctie. Na 6 maanden BLAASGRUIS gevoerd te hebben, kun je overstappen op CARE PLUS kattenbrokken. 

Content image
Content image

WANNEER BLAASGRUIS?

Blaasgruis is een veelvoorkomend probleem bij katten. Maar hoe herken je dit? Je leest er alles over in dit blog!

PAK GEURTJES AAN IN DE KATTENBAK

De speciaal toegevoegde kruiden, zoals Yucca extract, zijn niet alleen erg smakelijk, maar pakken ook de geurtjes aan in de kattenbak! Lekker voor je kat en handig voor jou als baasje.

KRUIDEN VS HAARBALLEN

Alle VITALstyle kattenbrokken ondersteunen een verhoogde afvoer van haren uit de darmen. Dit komt door de extra vezels vanuit de kruiden. Ook de slijmstoffen uit kruiden zoals smalle weegbree en lijnzaad binden zich aan water tot een slijmerige gel waar de haren zich aan binden. Zo worden de haren op een natuurlijk manier afgevoerd!

TIPS BIJ BLAASGRUIS

  • Voor het gewenste resultaat is het belangrijk de kat eerst niets anders te geven dan BLAASGRUIS kattenvoeding.
  • Bij blaasgruis is het extra belangrijk dat de kat voldoende vocht binnenkrijgt. Omdat katten vaak geen goede waterdrinkers zijn, is het voeren van BLAASGRUIS natvoer naast de kattenbrokken te adviseren.
Samenstelling
Voedingadvies
Specificaties
Anderen kochtenVeel gekocht door onze klanten

Schrijf een beoordeling en maak kans op €100,- shoptegoed!

Elke maand belonen wij de beste productbeoordeling met €100,- shoptegoed!

Promotion Banner Image
Product review