Natvoer

Het beste natvoer voor je hond? Kies natuurlijke producten van VITALstyle

Gun jouw hond een heerlijke smaaksensatie; laat hem of haar kennismaken met VITALstyle natvoer. Natuurlijk hondenvoer met vers vlees. Voor zowel puppy als volwassen en senior honden hebben wij hondenvoer met verse ingrediënten. Daarnaast is er voor honden met problemen speciaal dieetvlees ontwikkeld. Ook voor honden die extra energie nodig hebben. Kortom: een natuurlijk, versproduct dat breed ingezet kan worden als complete maaltijd of ter aanvulling op hondenbrokken. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat zijn de voordelen van natvoer?  

Een bekend voordeel van natvoer is dat het 80% vocht bevat. De kwaliteit van de eiwitten in VITALstyle natvoeding is van hoge kwaliteit en bevat alle essentiële aminozuren die voor de hond nodig zijn. Essentiële aminozuren zijn aminozuren die een hond zelf niet aanmaakt. Deze moet de hond dus binnenkrijgen via voeding. Alle soorten natvoer zijn goed voor een complete, 100% natuurlijke maaltijd.  

Kan ik natvoer mengen met ander voer?  

Aangezien het met droogvoer eenvoudiger is om de juiste hoeveelheid kruiden of andere werkzame stoffen aan het dier te geven dan via natvoer, is ons advies om het grootste aandeel van hondenvoeding droogvoeding te laten zijn. Natvoer kan dan ook prima worden gemengd met droogvoer. Uiteraard is het de hond die beslist!  

Hoe bewaar ik natvoer het beste?  

Na openen kan het vlees 3 tot 4 dagen in de koelkast bewaard worden. Door het blik af te sluiten met een dekseltje, blijft het hondenvoer vers. De dekseltjes zijn verkrijgbaar bij verschillende verkooppunten. Lukt het jouw hond niet om binnen vier dagen een blikje leeg te eten? Je kunt een deel van het vlees prima in de vriezer bewaren.  

Welke soorten natvoer zijn er?  

Voor een puppy tot 9 maanden oud kies je de JUNIOR vlees in blik. Topkwaliteit vlees voor de jonge hond. Voor de volwassen hond is er ADULT vlees in blik. Deze variant is er in drie smaken: kip, lam en care. Dit is een mix van vlees en vis. Voor de oudere hond biedt VITALstyle SENIOR vlees in blik. Heeft jouw hond last van de spieren en gewrichten, huid of vacht of van de spijsvertering? Daarvoor heeft VITALstyle speciaal dieetvoer met zeer effectieve werking door de extra toevoeging van unieke kruiden.   

Ga voor natuurlijk gezond. Kies voor VITALstyle.

Met elk product wat je van VITALstyle gebruikt, draag je bij aan het totale welzijn van jouw hond. Een gezonde hond begint bij de juiste voeding. Heb je vragen over het beste voer voor jouw hond? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!