Altijd 100% natuurlijke producten
Gratis verzending vanaf €49,-
Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende dag in huis
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Start met typen om te zoeken

Kat

Ben je op zoek naar natuurlijk kattenvoer of verzorgingsproducten voor de kat? Al onze kattenbrokken, natvoer en verzorgingsproducten zijn 100% natuurlijk en verrijkt met kruiden ter ondersteuning van de gezondheid!

Lees verder
Sluiten
19 resultaten
Gekozen filters:Volwassen (1-6 jaar)

Natuurlijk kattenvoer van vitalstyle!

VITALstyle is hét merk voor een fitte en vitale kat. Ben je op zoek naar natuurlijke kattenbrokken, natvoer of verzorgingsproducten? Dan ben je bij VITALstyle aan het juiste adres!

Alle katten fit en gezond met de kracht van de natuur, blijft onze missie. En we zijn vastberaden: we bieden katten de juiste ondersteuning voor een optimale gezondheid. Vitale katten met een goede weerstand worden immers minder snel ziek en zijn sneller weer beter. Wat heeft je kat nodig om gezond en vitaal te zijn en te blijven? De natuur weet het, de natuur biedt een oplossing. VITALstyle past het vervolgens toe in haar kattenvoer en verzorgingsproducten. Met de kracht uit de natuur, zo simpel is het.

Ons kattenvoer is 100% natuurlijk, zonder onnodige toevoegingen zoals kleur-, geur- en smaakstoffen en bevatten krachtige kruiden voor een optimale ondersteuning van de gezondheid!

Specifieke ondersteuning

Ben je opzoek naar specifieke ondersteuning? VITALstyle biedt een breed assortiment aan ter ondersteuning van de Blaas bij BlaasgruisGewicht en Huid en Vacht.

Heb je advies nodig? Neem gerust contact op met de klantenservice van VITALstyle! We helpen je graag.