Altijd 100% natuurlijke producten
Gratis verzending vanaf €49,-
Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende dag in huis
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Start met typen om te zoeken

Supplementen

Naast complete kattenvoeding, zoals brokken of natvoer, kan het zijn dat je kat extra ondersteuning nodig heeft of een specifieke behoefte heeft naar een supplement. Met supplementen kun je je kat extra ondersteuning bieden waar hij of zij dit nodig heeft!

Ben je op zoek naar een natuurlijke supplement voor je kat? Onze supplementen, verzorgingsproducten en complete voeding voor katten zijn 100% natuurlijk en verrijkt met kruiden ter ondersteuning van de gezondheid!

Lees verder
Sluiten
3 resultaten
1 review
Psyllium Care
19,95
14,96
19,95
14,96
0 reviews
Silicium Care
13,95
10,46
13,95
10,46

WANNEER SUPPLEMENTEN VOOR JE KAT?

Complete voeding, zoals brokken of natvoer, en voldoende (en schoon) drinkwater is ten alle tijden de basis van het dagelijkse menu van je kat. Met complete reguliere- of dieetvoeding voer je je kat alles wat hij in de basis nodig heeft. Denk hierbij aan vitaminen, mineralen, aminozuren etc. Ook kun je met dieetvoeding al wat meer voldoen aan de specifieke behoeften van de kat. Zo is BLAASGRUIS speciaal voor katten met blaasgruis/struviet, ondersteunt HUID+VACHT bij huidproblemen of extreem verharen en zorgt OVERGEWICHT voor geleidelijk afvallen en het behouden van een gezond gewicht. Toch kunnen supplementen ook een heel belangrijk onderdeel vormen van de maaltijd.

HET VOEREN VAN SUPPLEMENTEN

Supplementen kun je mengen met het huidige voer, zoals bijvoorbeeld de kattenbrokken of het natvoer.

Voordat je een supplement kiest, is het verstandig om na te gaan wat je kat precies nodig heeft om fit en gezond te blijven. Waar heeft hij extra ondersteuning bij nodig? Kies het juiste supplement. Verspreid vervolgens de juiste dosering over het voer en meng het er eventueel doorheen. Laat het smaken!

SUPPLEMENTEN EN VITALSTYLE

De supplementen van VITALstyle voor de kat zijn 100% natuurlijk. Ook zijn ze verrijkt met krachtige ingrediënten uit de natuur, zoals kruiden en plantenextracten om de gezondheid van je kat te ondersteunen.

ADVIES NODIG?

VITALstyle is hét merk voor een fitte en vitale kat. Ben je op zoek naar natuurlijke kattenvoeding, supplementen of verzorgingsproducten? Dan ben je bij VITALstyle aan het juiste adres! Heb je advies nodig? Neem gerust contact op met de klantenservice van VITALstyle! We helpen je graag.