Altijd 100% natuurlijke producten
Gratis verzending vanaf €29,-
Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Start met typen om te zoeken

Retourneren

Bij VITALstyle kun je een artikel binnen 14 dagen na ontvangst gratis retourneren. Hier vind je antwoord op al je vragen rondom de voorwaarden en vraag je gemakkelijk een retour aan.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Je kunt je bestelling binnen 14 dagen retourneren. Meld je retour in een paar stappen aan via ons online retourformulier.

Stap 1. Meld je retour aan
Meld je retour aan via het online retourformulier. Gebruik hierbij het bestelnummer. Het bestelnummer vind je terug op de factuur, pakbon en in de bevestigingsmail van je bestelling. Gebruik bij het aanmelden van je retour ook het emailadres waarmee je de bestelling hebt geplaatst.

Retourneren is gratis zolang je gebruik maakt van het online retourformulier. Kies je zelf voor een andere vervoerder, dan zijn de kosten voor het retourneren voor jezelf.

Stap 2. Verpak de retourzending in een omdoos
Het product dient ‘wanneer redelijkerwijs mogelijk’ onbeschadigd te zijn en in een originele verpakking verpakt te zitten. Je bent zelf verantwoordelijk voor het goed verpakken en verzenden van je pakket.

Let op! Aangebroken verpakkingen voer en supplementen waarvan de zegel is verbroken zijn uitgesloten van retourzendingen.

Verstuur de artikelen in de verzenddoos waarin je ze hebt ontvangen, of een andere passende verzenddoos die de artikelen voldoende beschermt.

Stap 3. Verstuur het pakket
Geef het pakket af bij een DHL-locatie en laat de barcode zien die je per email hebt ontvangen. Het is niet nodig om de barcode te printen, deze kan door DHL vanaf je telefoon gescand worden.

Stap 4. Het aankoopbedrag wordt teruggestort
Nadat de retourzending is verwerkt in ons magazijn, wordt het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen teruggestort. Je ontvangt een creditfactuur per email.

Stuur je de volledige bestelling retour? Dan crediteren we ook de eventuele verzendkosten van de heenzending. Stuur je een deel van je bestelling retour, dan crediteren we de eventuele verzendkosten van je heenzending niet.

Goed om te weten

  • Heb je gekozen voor de betaalmethode Klarna (achteraf betalen) en retourneer je een product na de betaaltermijn van 14 dagen? Voldoe dan de factuur om aanmaningskosten te voorkomen. Nadat wij de retour hebben ontvangen wordt je factuur aangepast. Eventueel betaalde bedragen worden dan teruggestort.
  • Heb je een beschadigd pakket ontvangen? Maak hier foto’s van en neem contact op met onze klantenservice.
  • Heb je een incomplete bestelling ontvangen of verkeerde artikelen? Neem dan contact op met de klantenservice.

Wat is de retourtermijn?

Je kunt (een deel van) je bestelling binnen 14 dagen aan ons retourneren.

Kan ik een artikel ook ruilen?

Heb je je bestelling binnen gekregen, maar wil je deze omruilen voor iets anders? Dan kan je het beste de artikelen uit je bestelling retourneren en een nieuwe bestelling plaatsen.

Wat zijn de uitzonderingen op het retourneren?

Producten die zijn aangebroken of waar de zegel van is verbroken zijn uitgesloten van retour.

Wat zijn de retourvoorwaarden?

Je kan een artikelen binnen 14 dagen aan ons retourneren. De producten mogen niet aangebroken zijn, deze kunnen we niet aannemen.

Voor de uitgebreide retourvoorwaarden bekijk je onze algemene voorwaarden.

Worden er retourkosten in rekening gebracht?

Retourneren is gratis als je gebruik maakt van ons retoursysteem. Kies je zelf voor een andere vervoerder, dan zijn de kosten van het retourneren voor jezelf.

Welke retourmogelijkheden heb ik?

Je kan de retour via ons retoursysteem aanmelden. Retourneren is dan gratis. Ook kan je ervoor kiezen om zelf je pakket aan ons te retourneren. De kosten voor het retourneren zijn dan voor jezelf. Deze vergoeden wij niet.

Ik kan het retourlabel niet uitprinten, wat nu?

In de e-mail met de retourinstructies zit een barcode. Deze kan bij het DHL punt gescand worden waarna ze het retourlabel voor je uitprinten.

Waar vind ik de status van mijn retourzending?

We houden je per e-mail op de hoogte van de status van je retourzending. Heb je een account? Dan kan je hier de status van je retour ook bijhouden.

Wanneer krijg ik het aankoopbedrag teruggestort?

Nadat je retour bij ons is binnengekomen en goedgekeurd ontvang je binnen 7 werkdagen het bedrag retour via de door jou gekozen betaalmethode die bij de originele bestelling hoort.

Ik heb een verkeerd product ontvangen, wat nu?

Je hoeft je bestelling niet retour aan te melden. Neem contact op met onze klantenservice en we zorgen dat je alsnog de juiste producten ontvangt.

Retourformulier

Ga hier naar het online retourformulier.