Altijd 100% natuurlijke producten
Gratis verzending vanaf €49,-
Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende dag in huis
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Start met typen om te zoeken

Diergeneesmiddel

Helaas heeft een paard soms ook extra hulp en ondersteuning nodig in geval van ziekte. De diergeneesmiddelen van VITALstyle zijn 100% natuurlijk en maken gebruik van de krachtige werking van kruiden en andere ingrediënten uit de natuur.

Ben je op zoek naar natuurlijke diergeneesmiddelen voor je paard? Onze supplementen, verzorgingsproducten en diergeneesmiddelen voor paarden zijn 100% natuurlijk en verrijkt met kruiden ter ondersteuning van de gezondheid!

Lees verder
Sluiten
1 resultaten
Colosan
96 reviews
Colosan
28,95

Diergeneesmiddelen bij VITALstyle of de dierenarts?

Sommige diergeneesmiddelen kun je niet alleen bij de dierenarts aanvragen en verkrijgen, maar ook via bepaalde webshops en winkels die hier een vergunning voor hebben. Ook hangt het af van de registratie die het diergeneesmiddel heeft. Zo kan een diergeneesmiddel in Nederland VRIJ, UDA, UDD of URA geregistreerd zijn.

  • VRIJ: Vrij verkrijgbaar zonder diergeneeskundig voorschrift. Deze diergeneesmiddelen kun je in de vrije handel vinden. VITALstyle Colosan is zo'n diergeneesmiddel. Je kunt Colosan daarom op onze webshop en in verschillende winkels vinden.
  • URA: Uitsluitend verkrijgbaar bij een dierenarts of op diergeneeskundig voorschrift van een dierenarts bij een apotheek of leverancier met een vergunning.
  • UDA: Uitsluitend verkrijgbaar bij een dierenarts of op diergeneeskundig voorschrift van een dierenarts bij een apotheek. Diergeneesmiddelen die uitsluitend door de dierenarts of een apotheker (op diergeneeskundig voorschrift van een dierenarts) aan de houder van dieren mogen worden afgeleverd.
  • UDD: Uitsluitend door dierenartsen te gebruiken. Diergeneesmiddelen die uitsluitend door de dierenarts mogen worden toegediend en daarom niet rechtstreeks mogen worden afgeleverd aan de houder van dieren.

Bron: CBG MEB

Colosan: Diergeneesmiddel bij koliek

Colosan is het enige natuurlijke, geregistreerde diergeneesmiddel, goedgekeurd om toe te passen bij gasophoping in de darm en bij storingen in het maagdarmkanaal zoals verstopping, koliek en trommelzucht. Een registratie als diergeneesmiddel geeft de consument de zekerheid dat het voor deze aandoeningen uitgebreid op werkzaamheid en veiligheid onderzocht is! Colosan is door wetenschappelijke experts als zeer effectief en veilig beoordeeld en wordt geproduceerd onder de zeer strenge productievoorschriften voor diergeneesmiddelen. Immers, de geneeskrachtige werking van Colosan moet bij elke productiebatch gegarandeerd zijn! Colosan is daarmee een uniek product in de markt! Let dus goed op dat je geen namaak koopt. Ga voor 100% zekerheid, kies Colosan!

ADVIES NODIG?

VITALstyle is hét merk voor een fit en vitaal paard. Ben je op zoek naar natuurlijke supplementen, verzorgingsproducten of diergeneesmiddelen voor je paard? Dan ben je bij VITALstyle aan het juiste adres! Heb je advies nodig? Neem gerust contact op met de klantenservice van VITALstyle! We helpen je graag.

Dit is een diergeneesmiddel, lees voor gebruik de bijsluiter.

Bureau Diergeneesmiddelen