Altijd 100% natuurlijke producten
Gratis verzending vanaf €49,-
Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende dag in huis
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Start met typen om te zoeken

Brokken

Ben je op zoek naar natuurlijke hondenbrokjes? Al onze hondenbrokken, natvoer, supplementen en verzorgingsproducten zijn 100% natuurlijk en verrijkt met kruiden ter ondersteuning van de gezondheid!

Lees verder
Sluiten
10 resultaten

ALLES WAT JE HOND NODIG HEEFT

Alle varianten VITALstyle hondenvoeding zijn complete voedingen. Dit betekend dat alles er in zit wat een hond nodig heeft. Van junior tot senior, van klein tot groot, voor elke hond is er een geschikte variant! Ook is er speciale dieetvoeding voor honden met een speciale behoefte. Denk aan extra ondersteuning van de huid, de gewrichten, de spijsvertering of voor het bereiken van een gezond gewicht. De smakelijke brokjes bevatten elk ingrediënten van zeer goede kwaliteit en speciale kruiden met elk een eigen kracht.

WEL ZO GEZOND EN SMAKELIJK

VITALstyle natuurlijke hondenvoeding is vrij geur-, kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Suikers en zouten? Die voegen wij ook niet toe aan onze producten. Met name de kruiden en vitamine E zorgen voor een uitstekende houdbaarheid van zowel de hondenbrokken als de blikvoeding.

OVERSCHAKELEN DOE JE ZO

Bij overschakeling van een ander soort hondenbrokjes naar een van de VITALstyle
hondenbrokken, adviseren wij eerst enkele dagen beide soorten met elkaar te mengen. Het aandeel VITALstyle brokjes kun je langzaam steeds wat verhogen, zodat de hond en zijn spijsvertering rustig kunnen wennen aan de nieuwe maaltijd! Neem bij OVERGEWICHT wat langer de tijd voor het overschakelen.

KENT JOUW HOND DE KRACHT VAN KRUIDEN NOG NIET?

Het kan voorkomen dat jouw hond even moet wennen aan de bijzondere werking van de kruiden in VITALstyle hondenbrokken. De kruidengeur of het hebben van meer
ontlasting is maar tijdelijk en is juist een goed teken!

BEWEGEN IS GEZOND!

Voor een goede gezondheid van de hond is bewegen erg belangrijk. Beweging helpt mee aan een actieve spijsvertering, die de hond in rust van nature nauwelijks heeft. Door voldoende te bewegen in combinatie met de VITALstyle voeding, kunnen ook de organen en klieren hun werk goed doen!

ADVIES NODIG?

VITALstyle is hét merk voor een fitte en vitale hond. Ben je op zoek naar natuurlijke hondenvoeding, supplementen of verzorgingsproducten? Dan ben je bij VITALstyle aan het juiste adres! Heb je advies nodig? Neem gerust contact op met de klantenservice van VITALstyle! We helpen je graag.