Altijd 100% natuurlijke producten
Gratis verzending vanaf €49,-
Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende dag in huis
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Start met typen om te zoeken

Balancers

Het rantsoen van je paard kun je aanvullen met een balancer, ook wel vitaminen- en mineralenbrok genoemd, om hem of haar van de nodige vitaminen en mineralen te voorzien.

Ben je op zoek naar een natuurlijke balancer voor je paard? Onze balancers, supplementen, verzorgingsproducten en diergeneesmiddelen voor paarden zijn 100% natuurlijk en verrijkt met kruiden ter ondersteuning van de gezondheid!

Lees verder
Sluiten
3 resultaten

Het belang van een goede balancer voor je paard

Een vitaminen- en mineralenbalancer is een belangrijke aanvulling op het ruwvoer. Uit het ruwvoer halen paarden voldoende energie en vezels, terwijl een balancer zorgt voor de juiste aanvulling qua vitaminen en mineralen. Zo geef je je paard alles wat hij van nature nodig heeft. Een balancer bevat geen energie, het is daardoor niet met krachtvoer te vergelijken. VITALstyle OerBalans is een bijzondere balancer met de kracht van de natuur. Naast vitaminen, mineralen en sporenelementen bevat het ook kruiden. Van nature zoeken paarden deze zelf bij elkaar in het gras, maar helaas groeien er tegenwoordig weinig kruiden in het grasland. Met OerBalans geef je een complete balancer met kruiden ter ondersteuning van de gezondheid van je paard!

Hoe geef je een balancer? 

Een balancer geef je dagelijks. Je kunt dit mengen met het (huidige) voer of los geven. Als je een balancer mengt met een product zoals SluesliMix, maak je er net een wat grotere maaltijd van zonder dat je paard teveel of te weinig binnenkrijgt! 

VITAMINETEKORT OF MINERALENTEKORT?

Wanneer een paard alleen ruwvoer (en een beetje krachtvoer) krijgt, is de aanvulling van vitaminen en mineralen onmisbaar. Tekorten aan vitaminen en mineralen door inspanning of het verharen kun je aanvullen met supplementen. Hieronder vind je enkele voorbeelden.

Tekort Supplement
Vitaminen en mineralen OerBalans
Silicium en Calcium

Hoef & Pees of Silicium+

Omega 3-6-9 vetzuren LijnzaadOlie
Magnesium   MagnesiumCitraat

ADVIES NODIG?

VITALstyle is hét merk voor een fit en vitaal paard. Ben je op zoek naar natuurlijke supplementen, verzorgingsproducten of diergeneesmiddelen voor je paard? Dan ben je bij VITALstyle aan het juiste adres! Heb je advies nodig? Neem gerust contact op met de klantenservice van VITALstyle! We helpen je graag.