Altijd 100% natuurlijke producten
Gratis verzending vanaf €49,-
Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende dag in huis
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Start met typen om te zoeken

Muesli

Paarden zijn over het algemeen dol op muesli's! Het zijn vaak zeer gevarieerde, aanvullende voedingen waar je bijvoorbeeld supplementen doorheen kunt mengen.

Ben je op zoek naar een natuurlijke muesli voor je paard? Onze muesli's, supplementen, verzorgingsproducten en diergeneesmiddelen voor paarden zijn 100% natuurlijk en verrijkt met kruiden ter ondersteuning van de gezondheid!

Lees verder
Sluiten
14 resultaten

Gezonde muesli voor paarden

Voer je jouw paard zo bewust mogelijk met pure ingrediënten en zo min mogelijk granen, soja, suiker en zetmeel? VITALstyle biedt jou de muesli's waarmee je je paard zo gezond mogelijk kunt ondersteunen. VITALstyle SluesliMix is de gezondste slobber- en mueslimix in één. Ideaal om je supplementen doorheen te mengen. Ook de complete muesli's Light & Sober, Gut & Gastro en Active & Protein zijn zeer structuurrijke en natuurlijke muesli's om je paard zo gezond mogelijk mee te voeren.

Muesli voor sobere rassen

Sobere paarden en pony's (zoals de Tinker, Haflinger, Fries of IJslander) zijn gevoelig voor teveel suiker en zetmeel, omdat zij dit niet goed kunnen verwerken. Wil je toch iets extra's geven, zonder dat je direct teveel suiker, zetmeel of energie voert? Dan is SluesliMix ideaal! Met deze muesli geef je wat meer volume aan de maaltijd, zonder dat je veel extra suiker en zetmeel geeft. Daarnaast is het enorm smakelijk, handig als je paard de dagelijkse brokjes of specifieke supplementen niet zo lekker vindt. Ook is SluesliMix als slobber te voeren. Nóg fijner, want vele slobbers bevatten veel toegevoegde suikers en zetmeel. SluesliMix bevat een laag suiker- en zetmeelgehalte en is vrij van granen, luzerne, melasse en soja. Wel zo gezond!

Heeft jouw sobere ras tóch wat meer energie nodig? Dan is Light & Sober een geschikte muesli. Deze muesli voor sobere rassen en paarden die lichte arbeid verrichten is compleet, bevat een lage energiewaarde en is vrij van granen, soja, melasse en heeft een laag suiker- en zetmeelgehalte.

Muesli voor een gevoelige maag en darmen

Kan jouw paard extra ondersteuning gebruiken voor de maag en darmen? Gut & Gastro is een structuurrijke, complete muesli met o.a. probiotica, prebiotische vezels en buffers voor de maag. De muesli is geschikt voor paarden die recreatief tot intensief gereden worden en bevat een energiewaarde naar behoefte.

Muesli voor verhoogde energie- en eiwitbehoefte

Paarden die moeilijk op een gezond gewicht blijven of extra ondersteuning kunnen gebruiken bij het opbouwen van de spieren, kunnen baat hebben bij paardenvoeding met een hogere energie- en eiwitgehalte. Active & Protein bevat zowel een hoog energie- en eiwitgehalte, als een hoger vetgehalte om optimale prestaties te ondersteunen. Door het lage suiker- en zetmeelgehalte en de graanvrije receptuur is het ook gechikt voor paarden die snel 'heet' worden. Active & Protein muesli is geschikt voor (sport)paarden van matige tot intensieve arbeid.

Makkelijk supplementen mengen

Met een muesli zoals SluesliMix kun je je paard of pony een lekkere en verantwoorde extra geven, makkelijk supplementen mengen en het huidige voer wat aantrekkelijker maken. SluesliMix is namelijk uitgebreid getest en door de meest kieskeurige paarden met gemak door de smaaktest gekomen. Deze bijzondere slobber- en mueslimix kan zowel droog als muesli en nat als slobber worden gevoerd. Het bevat geen granen, soja, luzerne en melasse en is daarom dé gezondste slobber en muesli in een!

ADVIES NODIG?

VITALstyle is hét merk voor een fit en vitaal paard. Ben je op zoek naar natuurlijke supplementen, verzorgingsproducten of diergeneesmiddelen voor je paard? Dan ben je bij VITALstyle aan het juiste adres! Heb je advies nodig? Neem gerust contact op met de klantenservice van VITALstyle! We helpen je graag.