Altijd 100% natuurlijke producten
Gratis verzending vanaf €49,-
Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende dag in huis
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Start met typen om te zoeken

Slobber

Slobber, een heerlijke, warme lekkernij voor je paard of pony. Een aanvullende voeding wat je kunt voeren als extraatje of waar je bijvoorbeeld supplementen doorheen kunt mengen.

Ben je op zoek naar een natuurlijke slobber voor je paard? Onze slobber, supplementen, verzorgingsproducten en diergeneesmiddelen voor paarden zijn 100% natuurlijk en verrijkt met kruiden ter ondersteuning van de gezondheid!

Lees verder
Sluiten
3 resultaten

GEZONDE SLOBBER VOOR PAARDEN

Voer je jouw paard zo bewust mogelijk met pure ingrediënten en zo min mogelijk granen, soja en suiker? VITALstyle biedt jou de slobber waarmee je je paard zo gezond mogelijk kunt ondersteunen. VITALstyle SluesliMix is de gezondste slobber- en mueslimix in één. Ideaal om je supplementen doorheen te mengen.  

SLOBBER VOOR SOBERE RASSEN

Sobere paarden en pony's (zoals de Tinker, Haflinger, Fries of IJslander) zijn gevoelig voor teveel suiker en zetmeel, omdat zij dit niet goed kunnen verwerken. Wil je toch iets extra's geven, zonder dat je direct teveel suiker, zetmeel of energie voert? Dan is SluesliMix ideaal! Met deze slobber geef je een heerlijke extra en geef je wat meer volume aan de maaltijd, zonder dat je veel extra suiker en zetmeel geeft. Daarnaast is het enorm smakelijk, handig als je paard de dagelijkse brokjes of specifieke supplementen niet zo lekker vindt. Ook is SluesliMix als muesli te voeren. SluesliMix bevat een laag suiker- en zetmeelgehalte en is vrij van granen, luzerne, melasse en soja. Wel zo gezond!

MAKKELIJK SUPPLEMENTEN MENGEN

Met een slobber zoals SluesliMix kun je je paard of pony een lekkere en verantwoorde extra geven, makkelijk supplementen mengen en het huidige voer wat aantrekkelijker maken. SluesliMix is namelijk uitgebreid getest en door de meest kieskeurige paarden met gemak door de smaaktest gekomen. Deze bijzondere slobber- en mueslimix kan zowel droog als muesli en nat als slobber worden gevoerd. Het bevat geen granen, soja, luzerne en melasse en is daarom dé gezondste slobber en muesli in één!

ADVIES NODIG?

VITALstyle is hét merk voor een fit en vitaal paard. Ben je op zoek naar natuurlijke supplementen, verzorgingsproducten of diergeneesmiddelen voor je paard? Dan ben je bij VITALstyle aan het juiste adres! Heb je advies nodig? Neem gerust contact op met de klantenservice van VITALstyle! We helpen je graag.