Altijd 100% natuurlijke producten
Gratis verzending vanaf €49,-
Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende dag in huis
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Start met typen om te zoeken

Wij geven met 100% overtuiging ‘SMAAKGARANTIE’.​ 

Als geen ander weten we dat honden & katten echte fijnproevers kunnen zijn. Naast dat je je geliefde dier gezonde voeding wilt voorschotelen, moet hij zijn eten ook lekker vinden!

VITALstyle voeding is 100% natuurlijk, het bevat geen kunstmatige toevoegingen en is vrij van toegevoegd zout en suiker. Om de spijsvertering van een hond & kat optimaal te ondersteunen, voegen we speciale kruiden toe. Ieder kruid heeft zijn eigen ondersteunende werking op het lichaam van de hond of kat, en is ook nog super smakelijk!

ONZE VOEDING PROBEREN? 

De acceptatie van onze voeding is hoog; we kunnen zeggen dat 90% van de honden en katten onze voeding met smaak opeten. Toch is het spannend om nieuwe voeding te proberen of om over te stappen op een ander merk of type voeding, want; ‘lust hij het wel?' Wij begrijpen dat en bieden je de mogelijkheid om onze voeding zorgeloos te proberen. 

Hoe werkt het?

 1. Koop de kleinste verpakking honden- of kattenbrokken (1,5, 2,5 of 3 kg). Dit kan op onze website of een winkel in jouw buurt. Bewaar de aankoopbon goed! 

 2. Bied je hond of kat enkele dagen VITALstyle brokken aan. Laat je hond of kat rustig wennen door het eerst te mengen met de huidige voeding en voer de hoeveelheid VITALstyle brokken dagelijks op. 

 3. Je merkt snel of de brok in de smaak valt! 

Niet lekker? Geld terug!

Trekt je hond of kat toch de neus op voor VITALstyle? Geen probleem! Neem contact op met VITALstyle via 0516 – 760 780, vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@vitalstyle.nl en geef aan dat je gebruik wilt maken van de smaakgarantie. Na een enquête die we je persoonlijk toesturen en naderhand een aantal stappen, krijg je je geld terug.

Geen verspilling: Lokaal & Duurzaam

Om verspilling van goede voeding te voorkomen en de natuur niet onnodig te belasten met een retourproces, vragen we je het overgebleven voer niet weg te gooien maar te doneren aan een lokaal asiel in de buurt of breng de voeding terug naar de winkel. Vaak hebben winkels een donatiepunt voor een goed doel.  

Onze voorwaarden

 • De aangekochte zak moet minimaal nog voor de helft gevuld zijn.​ 

 • Stuur een foto van de (minimaal halfvolle) zak + aankoopbon in. 

 • Maximaal 30 dagen na aankoop mag er gebruik worden gemaakt van VITALstyle smaakgarantie 

 • De zak wordt door de consument gebracht naar een lokaal initiatief, of teruggebracht naar het verkooppunt wanneer deze een donatiepunt heeft.​ 

 • Smaakgarantie geldt alleen op VITALstyle kleinverpakkingen die in een winkel zijn aangeschaft (online aangekochte voeding wordt uitgesloten, m.u.v. vitalstyle.nl).​ 

 • Kleinverpakkingen zijn: 1,5 kilo voor kat en 1,5 & 2,5 & 3 kilo voor hond of de kleinst mogelijke verpakking.​ 

 • Er mag eenmalig gebruik worden gemaakt van onze smaakgarantie​ 

 • Indien voldaan aan bovenstaande voorwaarden, dan krijg je je geld terug van VITALstyle binnen 6 weken naar inlevering van de gegevens.