Altijd 100% natuurlijke producten
Gratis verzending vanaf €49,-
Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende dag in huis
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Start met typen om te zoeken

Maag & Darmen

Ben je op zoek naar natuurlijke voeding voor de maag en darmen van je hond? Onze brokken en natvoer voor de hond zijn 100% natuurlijk en verrijkt met kruiden ter ondersteuning van de maag en darmen!

Lees verder
Sluiten
4 resultaten
Psyllium CarePsyllium Care
0 reviews
Psyllium Care
19,95
19,95
Pre- & Probiotics
9 reviews
Pre- & Probiotics
27,95
27,95

De maag en darmen van de hond maakt deel uit van het zeer geavanceerde spijsverteringskanaal. Een goede spijsvertering resulteert mede in een goede weerstand en is dus erg belangrijk voor de algehele gezondheid van de hond. In sommige gevallen raken de maag en darmen van een hond uit balans of zijn erg gevoelig. Hierbij is extra ondersteuning nodig om de hond fit en vitaal te houden.

VOEDING EN SUPPLEMENTEN VOOR DE MAAG EN DARMEN

Natuurlijke hondenvoeding met kwalitatieve en goed verteerbare ingrediënten ondersteunen de werking van de spijsvertering. Bij de spijsvertering zijn vele organen en klieren betrokken, die in topconditie moeten zijn. Jouw hond zet de voeding om in energie en waardevolle bouwstenen voor het lichaam. Prebiotica, probiotica en kruiden zijn ingrediënten die extra ondersteuning bieden aan de darmflora en algehele spijsvertering. Ook zijn geperste brokken maagvriendelijk en makkelijk verteerbaar voor de hond.

MAAG+DARM hondenvoeding is een geperste, maagvriendelijke brok die de natuurlijke stoelgang en normale ontlasting ondersteunt. De voeding is speciaal voor honden met een verstoorde spijsvertering en bevat o.a. prebiotica, krachtige kruiden en een laag vetgehalte.

HOE HERKEN IK EEN SLECHTE SPIJSVERTERING BIJ MIJN HOND?

Een verstoorde spijsvertering brengt een aantal zichtbare symptomen met zich mee: denk aan een afwijkende kleur, vorm of geur van de ontlasting, overgeven, een doffe vacht, een gevoelige buik en afvallen. Het verminderen van symptomen van een slechte spijsvertering is belangrijk ter ondersteuning van en behoud van de gezondheid van de hond en vereist ondersteuning van geschikte dieetvoeding.

ALVLEESKLIERINSUFFICIËNTIE BIJ DE HOND

De vertering van vet is afhankelijk van het pancreas-enzym lipase. Bij chronische pancreasinsufficiëntie is de aanmaak van dit enzym zeer beperkt. Verlaging van het vetgehalte is één van de mogelijkheden de verhouding lipase en vet in balans te brengen, zodat een goede vetvertering kan plaatsvinden. MAAG+DARM hondenvoeding kun je het hele hondenleven lang voeren bij chronische pancreasinsufficiëntie.

ADVIES NODIG?

VITALstyle is hét merk voor een fitte en vitale hond. Ben je op zoek naar natuurlijke hondenvoeding, supplementen of verzorgingsproducten? Dan ben je bij VITALstyle aan het juiste adres! Heb je advies nodig? Neem gerust contact op met de klantenservice van VITALstyle! We helpen je graag.