Altijd 100% natuurlijke producten
Gratis verzending vanaf €49,-
Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende dag in huis
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Start met typen om te zoeken

Hond Maag+Darm Brok

Voor honden met een slechte spijsvertering

Hond Maag+Darm Brok

Voor honden met een slechte spijsvertering
Ondersteunt de natuurlijke stoelgang en normale ontlasting
Maagvriendelijke, geperste brok
Met o.a. heemstwortel, rozemarijn en prebiotica
Op voorraad
Voor 16:00 besteld, morgen in huis
Bekijk andere verkooppunten

Speciaal voor honden met een slechte spijsvertering

VITALstyle MAAG+DARM hondenbrokken is 100% natuurlijk. De complete voeding bevat alles wat de hond met een slechte spijsvertering nodig heeft. MAAG+DARM is goed verteerbaar en bevat een laag vetgehalte. De dieetvoeding ondersteunt de natuurlijke stoelgang en normale ontlasting. De prebiotica en speciale kruiden in MAAG+DARM ondersteunen de maag- en darmwerking en het behoud van een gezonde spijsvertering.

Volledige dieetvoeding voor de hond 

VITALstyle  MAAG+DARM bevat 100% natuurlijke ingrediënten, waaronder meerdere soorten vlees (diverse, goed verteerbare eiwitbronnen), granen, gezonde oliën, vezels en andere natuurlijke grondstoffen. Dat doen we bewust. Hierdoor wordt de spijsvertering van de hond flink uitgedaagd, wat resulteert in een goede aanmaak van spijsverteringsenzymen. De darmflora en het immuunsysteem in de darmen wordt zo goed ondersteund. De 100% natuurlijke voeding bevat geen geur-, kleur-, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Ook zijn er geen suikers of zouten toegevoegd. Dit helpt het risico van het ontstaan van eiwitreststoffen verkleinen, zodat dit niet voor problemen kan zorgen. Met name de kruiden en vitamine E zorgen voor een goede houdbaarheid van de voeding. 

Bewezen goed verteerbaar

MAAG+DARM hondenbrokken zijn bewezen goed verteerbaar én zorgen voor een darmflora die rijk is aan goede bacteriën. Hierdoor wordt het immuunsysteem van de hond ondersteund en breng je de spijsvertering in balans. Benieuwd naar het onderzoek? Lees het hier!

Ook geschikt bij alvleesklierinsufficiëntie/pancreasinsufficiëntie

De vertering van vet is afhankelijk van het pancreas-enzym lipase. Bij chronische pancreasinsufficiëntie is de aanmaak van dit enzym zeer beperkt. Verlaging van het vetgehalte is één van de mogelijkheden de verhouding lipase en vet in balans te brengen, zodat een goede vetvertering kan plaatsvinden. MAAG+DARM kun je het hele hondenleven lang voeren bij chronische pancreasinsufficiëntie.

Content image
Content image

Waarom geperste brokken?

De eigenschappen en bereidingswijze van VITALstyle MAAG+DARM is anders dan van de andere krokante (geëxtrudeerde) VITALstyle brokken. De geperste brok heeft een hogere ingrediënten- en energiedichtheid per brokje dan een krokante (geëxtrudeerde) brok. Hierdoor hoef je per maaltijd minder MAAG+DARM te voeren, dan van andere brokken. Bij het eten van deze kleinere maaltijden is de belasting op de maag en darmen kleiner. Verder zijn bij het productieproces van MAAG+DARM de instellingen van de pers zodanig gekozen, dat de brok heel makkelijk uiteenvalt in de maag! Makkelijker dan de gemiddelde geperste brok in de markt. Ook de toevoeging van kruiden heeft hier invloed op.

Prebiotica en Probiotica voor honden

De spijsvertering extra ondersteunen met pre- en probiotica? In dit blog lees je er alles over en zie je welk product extra zou kunnen bijdragen!

Tips bij MAAG+DARM

  • Bij de ene hond komt de spijsvertering sneller in balans dan bij de andere. Een periode van 2 tot 3 maanden is niet ongewoon. Geef de voeding dus rustig de tijd om zijn werk te kunnen doen.
  • Naast MAAG+DARM hondenbrokken is er ook MAAG+DARM natvoer! Te gebruiken als een complete maaltijd of als aanvulling op de brokken (mengen met de brokken of als vleesmaaltijd), als beloning en voor extra vocht.
  • Bewegen is voor een goede gezondheid van jouw hond erg belangrijk. Beweging helpt mee aan een actieve spijsvertering, die de hond in rust van nature nauwelijks heeft. Door te bewegen kunnen, samen met de VITALstyle voeding, ook de organen en klieren hun werk goed doen!
Samenstelling
Voedingadvies
Specificaties
Anderen kochtenVeel gekocht door onze klanten

Schrijf een beoordeling en maak kans op €100,- shoptegoed!

Elke maand belonen wij de beste productbeoordeling met €100,- shoptegoed!

Promotion Banner Image
Product review