Altijd 100% natuurlijke producten
Gratis verzending vanaf €49,-
Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende dag in huis
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Start met typen om te zoeken

Natvoer

9 resultaten

ALLES WAT JE KAT NODIG HEEFT ÉN EEN LEKKERE AANVULLING

Naast kattenbrokken heeft VITALstyle ook natvoeding in het assortiment! Zo kun je bij elke variant kattenbrokken ook de bijhorende natvoeding voeren. Elke variant natvoer is een complete voeding. Je voert dus alles wat de kat nodig heeft!

Het vleesgehalte is hoog en is van uitstekende kwaliteit. Het wordt in het blik kort gestoomd, waardoor alle waardevolle voedingsstoffen bewaard blijven. Daarnaast bevat het een uitgebalanceerde combinatie van groenten en kruiden, een overheerlijke maaltijd dus! De duurzame en volledig recyclebare verpakking maakt het helemaal af!

SPECIALE NATVOEDING

Speciaal voor de kat met specifieke behoeften is er, net zoals bij de kattenbrokken, VITALstyle dieetvoeding in blik! Zo is BLAASGRUIS geschikt voor katten met aanwezig blaasgruis/struviet, ondersteunt HUID+VACHT bij huidproblemen en extreem verharen en zorgt OVERGEWICHT voor het geleidelijk afvallen en het behouden van een gezond gewicht.

Slechte waterdrinkers

Katten zijn over het algemeen slechte waterdrinkers. Hierdoor zijn de blaas en nieren kwetsbaar en neemt het risico op blaasgruis toe. Door regelmatig natvoeding te voeren, houdt je de vochtbalans op peil. En zorg ervoor dat er altijd vers drinkwater is voor de kat!

WANNEER GEBRUIK JE NATVOER VOOR DE KAT?

Je kunt VITALstyle natvoeding op verschillende manieren voeren:

  • Bij overschakeling op de brokken
  • Als smaakvariatie
  • Ter vervanging van een brokkenmaaltijd
  • Als beloning
  • Als je op vakantie gaat. De blikvoeding is lang houdbaar, ook buiten de koeling! 

HOE BEWAAR IK NATVOER HET BESTE?  

Na openen kan het natvoer 3 tot 4 dagen in de koelkast bewaard worden. Door het blik af te sluiten met een dekseltje, blijft het kattenvoer vers. De dekseltjes zijn verkrijgbaar bij verschillende verkooppunten. Lukt het jouw kat niet om binnen vier dagen een blikje leeg te eten? Je kunt een deel van het vlees prima in de vriezer bewaren!

ADVIES NODIG?

VITALstyle is hét merk voor een fitte en vitale kat. Ben je op zoek naar natuurlijke hondenvoeding, supplementen of verzorgingsproducten? Dan ben je bij VITALstyle aan het juiste adres! Heb je advies nodig? Neem gerust contact op met de klantenservice van VITALstyle! We helpen je graag.