Altijd 100% natuurlijke producten
Gratis verzending vanaf €49,-
Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende dag in huis
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Start met typen om te zoeken

Supplementen

Naast ruwvoer, een balancer en eventueel krachtvoer kan het zijn dat je paard extra ondersteuning nodig heeft of een specifieke behoefte heeft naar een supplement. Met supplementen kun je je paard extra ondersteuning bieden waar hij of zij dit nodig heeft!

Ben je op zoek naar natuurlijke supplementen voor je paard? Onze supplementen, verzorgingsproducten en diergeneesmiddelen voor paarden zijn 100% natuurlijk en verrijkt met kruiden ter ondersteuning van de gezondheid!

Lees verder
Sluiten
26 resultaten
313 reviews
OerBalans
49,95
GastroComplex
32 reviews
GastroComplex
40,95
SuikerBalans
46 reviews
SuikerBalans
45,95
SpierKracht
51 reviews
SpierKracht
83,95
MagnesiumCitraat
27 reviews
MagnesiumCitraat
23,95
Silicium+
17 reviews
Silicium+
41,95
LuchtwegSupport
27 reviews
LuchtwegSupport
65,95
DarmBalansDarmBalans
61 reviews
DarmBalans
48,95
SouplesseSiroop
28 reviews
SouplesseSiroop
4,95
LongVitaal
24 reviews
LongVitaal
36,95
DetoxMix
9 reviews
DetoxMix
37,95

Wanneer supplementen voor je paard?

Voldoende ruwvoer is ten alle tijden de basis van het rantsoen van je paard. Een balancer zoals OerBalans vult hier de vitaminen, mineralen, sporenelementen en kruiden op aan die een paard van nature nodig heeft. Hiernaast kun je het rantsoen nog aanvullen met krachtvoer, basisbrok, muesli, slobber etc. Ook supplementen kunnen een heel belangrijk onderdeel vormen van het rantsoen. Bijvoorbeeld wanneer een paard extra ondersteuning nodig heeft voor de WeerstandMaag en DarmenGedrag en StressSpieren en GewrichtenStofwisselingHuid en VachtHoeven en Pezen of de Luchtwegen. Met een supplement kun je specifieke behoeftes aanvullen.

Het voeren van supplementen

Supplementen zijn er in verschillende vormen: vloeibaar, poeder en brok. Alle varianten kun je mengen met het huidige voer, zoals bijvoorbeeld het krachtvoer, een muesli of een slobber. Supplementen in brokvorm kun je ook los voeren, zonder dat je het mengt met ander voer.

Heb je een echte fijnproever die supplementen niet goed opeet? Probeer het dan eens te mengen met VITALstyle SluesliMix! Deze gezonde en luxe slobber- en mueslimix is super smakelijk en bevat een zeer laag suiker- en zetmeelgehalte. Hierdoor kun je gemakkelijk supplementen mengen, zonder dat je teveel onnodige ingrediënten geeft!

Supplementen en VITALstyle

VITALstyle heeft een zeer gevarieerd assortiment aan supplementen voor je paard. Alle supplementen van VITALstyle zijn 100% natuurlijk. Ook zijn ze verrijkt met krachtige ingrediënten uit de natuur, zoals kruiden en plantenextracten om de gezondheid van je paard te ondersteunen. Hieronder kun je per onderdeel zoeken naar bijpassende supplementen voor je paard.

Weerstand Maag en Darmen Gedrag en Stress Spieren en Gewrichten Stofwisseling Huid en Vacht Hoeven en Pezen Luchtwegen
ImmunoBoost (+) PsylliumZaad StressControl (+) MagnesiumCitraat SuikerBalans LijnzaadOlie Hoef & Pees LuchtwegSupport
DetoxMix LijnzaadOlie ChillPill SouplesseSiroop DetoxMix DermaControl DolorComfort LongVitaal
DarmBalans DarmBalans MagnesiumCitraat SpierKracht OerBalans Silicium+ Silicium+  
OerBalans OerBalans HormoonBalans MuscleProtect (+)        
  GastroComplex GastroComplex SoepelGewricht        
      DolorComfort        
      ElektrolytenMix        

ADVIES NODIG?

VITALstyle is hét merk voor een fit en vitaal paard. Ben je op zoek naar natuurlijke supplementen, verzorgingsproducten of diergeneesmiddelen voor je paard? Dan ben je bij VITALstyle aan het juiste adres! Heb je advies nodig? Neem gerust contact op met de klantenservice van VITALstyle! We helpen je graag.