Altijd 100% natuurlijke producten
Gratis verzending vanaf €49,-
Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende dag in huis
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Start met typen om te zoeken

Verzorging

Onze paarden kunnen we niet alleen van binnenuit ondersteunen door gezonde voeding aan te bieden, maar ook van buitenaf door goede, kwalitatieve en natuurlijke verzorgingsproducten te gebruiken!

Ben je op zoek naar natuurlijke verzorgingsproducten voor je paard? Onze supplementen, verzorgingsproducten en diergeneesmiddelen voor paarden zijn 100% natuurlijk en verrijkt met kruiden ter ondersteuning van de gezondheid!

Lees verder
Sluiten
15 resultaten

Natuurlijke verzorgingsproducten voor paarden

VITALstyle heeft verschillende verzorgingsproducten voor paarden in het assortiment. Zo kun je de huid, spieren, pezen, gewrichten en hoefstralen van je paard optimaal ondersteunen van buitenaf. Alle verzorgingsproducten zijn 100% natuurlijk, samengesteld uit GMO-vrije grondstoffen en zijn verrijkt met verschillende ingrediënten uit de natuur. Zo heeft Calendula, oftewel Goudsbloembloesem, in CalendulaSpray een verzachtende en zuiverende invloed op de huid en ondersteunt het zelfherstellende vermogen. En vormt Larikshars in HoefSpray Pro een beschermende en luchtdoorlatende laag en gaat vervuiling van de hoef tegen.

Ondersteuning van buitenaf

Een paard wil je altijd van binnenuit ondersteunen om hem of haar van binnen gezond en in balans te houden. Dit doe je o.a. door goede en gezonde voeding aan te bieden, die de behoefte van je paard aanvult. Maar soms heeft een paard ook extra ondersteuning nodig van buitenaf! Denk bijvoorbeeld aan een ruwe, rode of schrale huid, of zachte hoefstralen, of om de benen van je paard te koelen. Hiervoor is het fijn om verzorgingsproducten te gebruiken met de kracht van de natuur.

Ondersteuning nodig? Bekijk het overzicht hieronder!

Bij een ruwe, rode of schrale huid HoningZalf
Reinigen en verzachten van de huid CalendulaSpray
Bij zachte hoefstralen HoefSpray Pro
Verkoeling van de pezen CoolGel
Verlicht de huid bij schuren DermaControl Lotion
Maskeren van de geur bij zweet ZomerRust Spray

Shampoobars voor paarden

Wanneer je je paard wilt wassen, kun je kiezen uit meerdere shampooproducten. VITALstyle biedt een lijn shampoobars voor paarden (én honden) die 100% natuurlijk zijn en geen parabenen, siliconen en plastic bevatten. Iedere shampoobar bestaat uit bewust geselecteerde ingrediënten die elk een eigen werking en eigenschap heeft voor de huid en vacht:

Milde shampoo voor een gevoelige huid Sensitive & Honey
Verzorgende shampoo bij krabben, schuren en kale plekken Itch & Oats
Zilvershampoo voor een witte vacht en staart White & Peppermint
Frisse shampoo voor intensieve reiniging Scrub & Orange
Verzachtende shampoo en conditioner Smooth & Silky

ADVIES NODIG?

VITALstyle is hét merk voor een fit en vitaal paard. Ben je op zoek naar natuurlijke supplementen, verzorgingsproducten of diergeneesmiddelen voor je paard? Dan ben je bij VITALstyle aan het juiste adres! Heb je advies nodig? Neem gerust contact op met de klantenservice van VITALstyle! We helpen je graag.