Altijd 100% natuurlijke producten
Gratis verzending vanaf €29,-
Op werkdagen voor 14:00 besteld, volgende dag in huis
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Start met typen om te zoeken

Verzorging

Onze paarden kunnen we niet alleen van binnenuit ondersteunen door gezonde voeding aan te bieden, maar ook van buitenaf door goede, kwalitatieve en natuurlijke verzorgingsproducten te gebruiken!

Ben je op zoek naar natuurlijke verzorgingsproducten voor je paard? Onze supplementen, verzorgingsproducten en diergeneesmiddelen voor paarden zijn 100% natuurlijk en verrijkt met kruiden ter ondersteuning van de gezondheid!

Lees verder
Sluiten
15 resultaten
ZomerRust Spray
0 reviews
ZomerRust Spray
18,99
0 reviews
Shampoobar Waszakje
4,95
4,95
DermaControl Lotion
0 reviews
DermaControl Lotion
39,99
CalendulaSpray
0 reviews
CalendulaSpray
13,99
HoefSpray Pro
0 reviews
HoefSpray Pro
16,49
SpierComfort
0 reviews
SpierComfort
23,99
BodyFit
0 reviews
BodyFit
20,99
CoolGel
0 reviews
CoolGel
19,99

Natuurlijke verzorgingsproducten voor paarden

VITALstyle heeft verschillende verzorgingsproducten voor paarden in het assortiment. Zo kun je de huid, spieren, pezen, gewrichten en hoefstralen van je paard optimaal ondersteunen van buitenaf. Alle verzorgingsproducten zijn 100% natuurlijk, samengesteld uit GMO-vrije grondstoffen en zijn verrijkt met verschillende ingrediënten uit de natuur. Zo heeft Calendula, oftewel Goudsbloembloesem, in CalendulaSpray een verzachtende en zuiverende invloed op de huid en ondersteunt het zelfherstellende vermogen. En vormt Larikshars in HoefSpray Pro een beschermende en luchtdoorlatende laag en gaat vervuiling van de hoef tegen.

Ondersteuning van buitenaf

Een paard wil je altijd van binnenuit ondersteunen om hem of haar van binnen gezond en in balans te houden. Dit doe je o.a. door goede en gezonde voeding aan te bieden, die de behoefte van je paard aanvult. Maar soms heeft een paard ook extra ondersteuning nodig van buitenaf! Denk bijvoorbeeld aan een ruwe, rode of schrale huid, of zachte hoefstralen, of om de benen van je paard te koelen. Hiervoor is het fijn om verzorgingsproducten te gebruiken met de kracht van de natuur.

Ondersteuning nodig? Bekijk het overzicht hieronder!

Bij een ruwe, rode of schrale huid HoningZalf
Reinigen en verzachten van de huid CalendulaSpray
Bij zachte hoefstralen HoefSpray Pro
Verkoeling van de pezen CoolGel
Verlicht de huid bij schuren DermaControl Lotion
Bij stijve of vermoeide spieren SpierComfort
Bij intensieve trainingen voor ruiter & paard BodyFit Balsem
Maskeren van de geur bij zweet ZomerRust Spray

ADVIES NODIG?

VITALstyle is hét merk voor een fit en vitaal paard. Ben je op zoek naar natuurlijke supplementen, verzorgingsproducten of diergeneesmiddelen voor je paard? Dan ben je bij VITALstyle aan het juiste adres! Heb je advies nodig? Neem gerust contact op met de klantenservice van VITALstyle! We helpen je graag.