Altijd 100% natuurlijke producten
Gratis verzending vanaf €49,-
Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende dag in huis
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Start met typen om te zoeken

Kat Blaasgruis Natvoer Blik

Kat Blaasgruis Natvoer Blik

Op voorraad
Voor 16:00 besteld, morgen in huis
Bekijk andere verkooppunten

SPECIAAL VOOR KATTEN MET (EEN GEVOELIGHEID VOOR) BLAASGRUIS

VITALstyle BLAASGRUIS natvoer is 100% natuurlijk. De complete voeding bevat alles wat de kat met blaasgruis/struviet of een gevoeligheid hiervoor nodig heeft. BLAASGRUIS helpt aanwezig blaasgruis (struviet) te verminderen en voorkomt de vorming van blaasgruis. Het bevat een laag magnesium-, fosfor- en eiwitgehalte (echter wel hoogwaardig eiwit) waardoor het risico op de vorming van struviet wordt verkleind. Het bevat urineverzurende stoffen waardoor bestaande struvietkristallen en -stenen worden opgelost. De ingrediënten van BLAASGRUIS zorgen voor een goede blaaswerking.

Meer weten over struviet? Je leest er alles over in ons blog ''Blaasgruis bij katten''.

VOLLEDIGE DIEETVOEDING VOOR DE KAT

VITALstyle  BLAASGRUIS bevat 100% natuurlijke ingrediënten, waaronder meerdere soorten vlees (diverse, goed verteerbare eiwitbronnen), gezonde oliën, vezels en andere natuurlijke grondstoffen. Dat doen we bewust. Hierdoor wordt de spijsvertering van de kat flink uitgedaagd, wat resulteert in een goede aanmaak van spijsverteringsenzymen. De stofwisseling wordt zo goed ondersteund. De 100% natuurlijke voeding bevat geen geur-, kleur-, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Ook zijn er geen suikers of zouten toegevoegd. Dit helpt het risico van het ontstaan van eiwitreststoffen verkleinen, zodat dit niet voor problemen kan zorgen. Met name de kruiden en vitamine E zorgen voor een goede houdbaarheid van de voeding. 

WANNEER BLAASGRUIS?

Blaasgruis is een veelvoorkomend probleem bij katten. Maar hoe herken je dit? Je leest er alles over in dit blog!

DE PRODUCTIE VAN BLAASGRUIS NATVOER

Het vlees in BLAASGRUIS natvoer voor katten is van topkwaliteit, is samengesteld uit verse ingrediënten en heeft een mooie structuur. De natuurlijke grondstoffen worden, na kwaliteitscontrole, snel verwerkt tot het eindproduct en ingeblikt. Pas daarna wordt het afgesloten blikje verhit. Zo wordt de hoge kwaliteit van de voedingsstoffen, vitaminen en mineralen behouden. Mogelijk aanwezige bacteriën worden zo gedood en kunnen het vlees niet aantasten. Na opening kan het blikje 2 dagen in de koelkast bewaard worden. En ook goed om te weten, het blik is volledig recyclebaar, dus duurzaam materiaal!

HOE VOER JE NATVOER?

  • Mengen met brokken
  • Als complete maaltijd
  • Als gezonde extra of beloning

Tips bij blaasgruis 

  • Voor het gewenste resultaat is het belangrijk de kat eerst niets anders te geven dan BLAASGRUIS kattenvoeding.
  • Bij blaasgruis is het extra belangrijk dat de kat voldoende vocht binnenkrijgt. Omdat katten vaak geen goede waterdrinkers zijn, is het voeren van BLAASGRUIS natvoer te adviseren. Stromend en vers drinkwater moet ook beschikbaar zijn.
  • Je kunt BLAASGRUIS natvoer heel lang buiten de koelkast bewaren, pas na opening is koeling noodzakelijk. Een geopend blikje kun je 2 dagen in de koelkast bewaren.
Samenstelling
Voedingadvies
Specificaties
Anderen kochtenVeel gekocht door onze klanten

Schrijf een beoordeling en maak kans op €100,- shoptegoed!

Elke maand belonen wij de beste productbeoordeling met €100,- shoptegoed!

Promotion Banner Image
Product review