0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren

Natvoer

8 resultaten

Het beste natvoer voor jouw kat? Kies voor VITALstyle, 100% natuurlijk in blik  

Katachtigen hebben weinig dorst van zichzelf. Kom jouw kat hierin tegemoet met het natvoer van VITALstyle: elk blik bevat 80% vocht. Kies bijvoorbeeld uit de reguliere smaken Kip, Rund of Zalm, uit onze speciale dieetvoeren Care, Blaasgruis, Huid+Vacht, Overgewicht of uit Senior voor de oudere kat. Allemaal met uitsluitend natuurlijke ingrediënten en geschikt voor elk ras.   

Natvoer  

Het natvoer van VITALstyle voor katten is samengesteld uit verse ingrediënten. De natuurlijke grondstoffen worden na een kwaliteitscontrole verwerkt tot het eindproduct en vervolgens ingeblikt. De kwaliteit van mineralen, voedingsstoffen en vitaminen is hoog. Dit komt omdat het blikje pas na sluiting wordt verhit.

Hoe belangrijk is natvoer voor mijn kat?  

Het dorstgevoel bij katten is slecht ontwikkeld. Dit betekent dat zij naast droog kattenvoer vaak te weinig water drinken. Daarbij drinken ze vaak te laat. Een kat loopt dus constant achter in zijn vochtbalans. Eén van de gevolgen hiervan is de productie van sterk geconcentreerde urine. Een gevolg daarvan kan weer zijn dat er blaasgruisproblemen ontstaan. Ofwel: het voeren van natvoer is belangrijk voor jouw kat om het vochtpeil in balans te houden.  

Kan ik natvoer voor mijn kat mengen met droogvoer?  

Een kat zou gemiddeld 60 ml water per kilo lichaamsgewicht moeten drinken. Een kat van 4 kilo moet dagelijks dus 240 ml vocht binnenkrijgen. Dat is ongeveer een kopje vol. Het geven van natvoer helpt je hierbij. Dit kan worden indien gewenst worden gevoerd naast kattenbrokjes. Een rekenvoorbeeld: als een kat van 4 kilo elke dag 250 gram natvoer eet, dan krijgt hij al 200 ml vocht binnen. Een eenvoudig manier om de benodigde hoeveelheid water binnen te krijgen! En het is nog verwennerij voor je kat ook!

Welk natvoer moet ik mijn kat geven?  

VITALstyle maakt onderscheid tussen drie typen natvoer voor de kat. Kies uit de reguliere varianten Kip, Rund, Zalm als jouw kat geen specifieke aanvulling op problemen nodig heeft. Voor de kat met gezondheidsproblemen biedt VITALstyle speciale dieetvoeding ter ondersteuning: Care, Blaasgruis, Huid+Vacht of Overgewicht. Is jouw kat al wat ouder? Ga dan voor Senior. Alle soorten bevatten een brede samenstelling aan ingrediënten voor een gezonde darmflora en spijsvertering. Daarbij voegt VITALstyle geen conserveringsmiddelen, geur-, kleur-, smaakstoffen, suikers of zouten toe.   

Daarom VITALstyle

Wil jij jouw footprint op de wereld verkleinen? Kies dan voor uitsluitend natuurlijke ingrediënten in het natvoer voor jouw kat. Met deze ingrediënten verklein je jouw impact op de wereld en krijgt jouw kat een verantwoorde maaltijd binnen. Wil je weten hoeveel natvoer jouw kat nodig heeft? Of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!