Altijd 100% natuurlijke producten
Gratis verzending vanaf €49,-
Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende dag in huis
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Start met typen om te zoeken

Kat Huid+Vacht Natvoer Blik

Voor volwassen katten met huidaandoeningen en extreem verharen

Kat Huid+Vacht Natvoer Blik

Voor volwassen katten met huidaandoeningen en extreem verharen
Ondersteunt bij huidproblemen en extreem verharen
Met speciale kruiden en vezels
Draagt bij aan gezonde huid van binnenuit
Op voorraad
Voor 16:00 besteld, morgen in huis
Bekijk andere verkooppunten

SPECIAAL VOOR KATTEN MET HUIDPROBLEMEN EN EXTREEM VERHAREN

VITALstyle HUID+VACHT natvoer is 100% natuurlijk. De complete voeding bevat alles wat de kat met huidproblemen/huidaandoeningen of extreem verharen nodig heeft. HUID+VACHT is rijk aan essentiële vetzuren ter ondersteuning van een gezonde huid en glanzende vacht. De dieetvoeding ondersteunt bij huidproblemen en overmatig verharen (overmatige haaruitval). De prebiotica, omega 3-6-9 vetzuren en speciale kruiden in HUID+VACHT ondersteunen het behoud van een gezonde spijsvertering, stowisseling, huid en vacht.

VOLLEDIGE DIEETVOEDING VOOR DE KAT

VITALstyle  HUID+VACHT bevat 100% natuurlijke ingrediënten, waaronder meerdere soorten vlees (diverse, goed verteerbare eiwitbronnen), gezonde oliën, vezels en andere natuurlijke grondstoffen. Dat doen we bewust. Hierdoor wordt de spijsvertering van de kat flink uitgedaagd, wat resulteert in een goede aanmaak van spijsverteringsenzymen. De stofwisseling wordt zo goed ondersteund. De 100% natuurlijke voeding bevat geen geur-, kleur-, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Ook zijn er geen suikers of zouten toegevoegd. Dit helpt het risico van het ontstaan van eiwitreststoffen verkleinen, zodat dit niet voor problemen kan zorgen. Met name de kruiden en vitamine E zorgen voor een goede houdbaarheid van de voeding. 

WANNEER HUID+VACHT?

Door een onjuiste, niet-volledige vertering van kattenvoeding blijven er eiwitreststoffen achter in het kattenlichaam. Zij zoeken via de huid een uitweg, waardoor huidproblemen kunnen ontstaan. HUID+VACHT kattenvoeding is speciaal ontwikkeld voor katten met huidaandoeningen en extreem verharen. 

Meer weten over extreem verharen van de kat? Lees het in dit blog!

DE PRODUCTIE VAN BLAASGRUIS NATVOER

Het vlees in HUID+VACHT natvoer voor katten is van topkwaliteit, is samengesteld uit verse ingrediënten en heeft een mooie structuur. De natuurlijke grondstoffen worden, na kwaliteitscontrole, snel verwerkt tot het eindproduct en ingeblikt. Pas daarna wordt het afgesloten blikje verhit. Zo wordt de hoge kwaliteit van de voedingsstoffen, vitaminen en mineralen behouden. Mogelijk aanwezige bacteriën worden zo gedood en kunnen het vlees niet aantasten. Na opening kan het blikje 2 dagen in de koelkast bewaard worden. En ook goed om te weten, het blik is volledig recyclebaar, dus duurzaam materiaal!

HOE VOER JE NATVOER?

  • Mengen met brokken
  • Als complete maaltijd
  • Als gezonde extra of beloning

TIPS BIJ HUID+VACHT

  • Bij de ene kat komt de stofwisseling, huid en vacht sneller in balans dan bij de andere. Een periode van 2 tot 3 maanden is niet ongewoon. Geef de voeding dus rustig de tijd om zijn werk te kunnen doen.
  • Voor het gewenste resultaat is het belangrijk de kat eerst niets anders te geven dan HUID+VACHT kattenvoeding.
  • Je kunt HUID+VACHT natvoer heel lang buiten de koelkast bewaren, pas na opening is koeling noodzakelijk. Een geopend blikje kun je 2 dagen in de koelkast bewaren.
Samenstelling
Voedingadvies
Specificaties
Anderen kochtenVeel gekocht door onze klanten

Schrijf een beoordeling en maak kans op €100,- shoptegoed!

Elke maand belonen wij de beste productbeoordeling met €100,- shoptegoed!

Promotion Banner Image
Product review