0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren
COMBIDEAL

Alles over Combideal CalendulaSpray + Honingzalf

Combideal

Nieuw in de VITALstyle shop: CalendulaSpray + HoningZalf Combideal. Gebruik CalendulaSpray en HoningZalf gezamenlijk en geef je hond, kat of paard de huidverzorging die hij verdient.

Van €29,90 nu voor €24,95!

Wat is HoningZalf?

VITALstyle HoningZalf is een huidvriendelijke zalf die het natuurlijk herstellend vermogen van de (gevoelige)  huid ondersteunt. Het werkt verzachtend bij een ruwe, schrale en geprikkelde huid. Er zijn meer dan tienduizend werkzame stoffen bekend die voor komen in planten en kruiden. HoningZalf bevat een natuurlijke én effectieve combinatie, voor de verzorging van een gevoelige huid. 

Wat is CalendulaSpray?

VITALstyle CalendulaSpray is een natuurlijk verzorgende en zuiverende spray die een gezonde huidfunctie ondersteunt. Het reinigt en verzacht de huid direct na aanbrengen. De handige spuitbus kan in alle standen gebruikt worden, zelfs ondersteboven! Ideaal voor moeilijk bereikbare plekjes. Vindt jouw dier een spray spannend? Geen zorgen! CalendulaSpray sprayt geruisloos.

Waarom heeft mijn huisdier beide producten nodig?

CalendulaSpray en HoningZalf van VITALstyle zijn afzonderlijk al uitstekende producten, maar gezamenlijk werken ze nog beter. Heeft je huisdier last van schrale of gevoelige plekken op de huid? Pas dan eerst CalendulaSpray toe. Dit heeft een reinigende werking op de huid. Pas vervolgens HoningZalf toe om de huid te verzachten, om zo irritatie te verminderen. O.a. door de Bijenwas in HoningZalf ligt het als een beschermende pleister op de huid. Beide producten ondersteunen het natuurlijk herstellend vermogen van de huid en ondersteunen de aanmaak van nieuwe huidcellen. Onmisbaar in je EHBO-kast!

Gebruiksaanwijzing

Honingzalf:  Maak het in te smeren gebied goed schoon. Breng de HoningZalf meerdere malen per dag dun aan. Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Koel bewaren. 

CalendulaSpray: De CalendulaSpray sprayt in alle standen, ook de kop! Dat is natuurlijk erg handig bij het toepassen op jouw hond, kat of paard. Omdat het product in een spuitbus zit, hoef je de geïrriteerde huid van je hond niet met de vingers aan te raken. En dat is wel zo fijn voor zowel hond áls baasje!

CalendulaSpray is voor uitwendig gebruik.Spray 1 tot 3 pompjes op de huid en laat drogen. Indien nodig 1 tot 3 maal per dag herhalen. 

 

SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
Artikelnummer 8711731041232
Diergroep Hond
Gezondheid Extra ondersteuning
Productgroep Verzorgen
10/10
08/03/2022 Janna
Bij ons is het een dierenboel. Daarom heb ik standaard deze producten in huis. Wanneer een van de beestjes een plekje heb gebruik ik de CalendulaSpray of de HoningZalf!