Altijd 100% natuurlijke producten
Gratis verzending vanaf €29,-
Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Start met typen om te zoeken

Spier en gewrichtsproblemen bij de Franse Bulldog

Heeft jouw Franse Bulldog last van spier- of gewrichtsproblemen, moeite met opstaan of zie je jouw hond nauwelijks meer spontaan bewegen en heeft hij/zij veel moeite met bewegen of lange wandelingen? Dan betekend dit dat jouw hondje wel wat extra ondersteuning kan gebruiken. In dit blog vertellen we je meer over spier- en gewrichtsproblemen bij de Franse Bulldog.

Oorzaak gewrichtsproblemen Franse Bulldog

Problemen met het bewegingsapparaat komen regelmatig voor bij de Franse Bulldog. Het zijn niet alleen oudere honden waarbij het voorkomt, zelfs relatief jonge honden kunnen er last van hebben. De hond komt moeilijk overeind en ook lopen is een grote uitdaging. Lekker rennen en spelen is er vaak al helemaal niet meer bij. Erg vervelend voor de hond, maar net zo vervelend voor jouw als baas als je moet aanzien dat de hond niet goed meer kan bewegen en niet meer vitaal en vrolijk is!

Er zijn verschillende factoren die een rol spelen bij het ontstaan van de gewrichtsaandoening osteoartritis (slijtage en ontsteking van de gewrichten). Naast ouderdom en erfelijke aandoeningen vormt overgewicht een risico. Overgewicht vergroot de kans op slijtage van de gewrichten en overbelasting van spieren.  

Dé ondersteuning voor jouw Franse Bulldog

Niet alle gezondheidsproblemen zijn goed of eenvoudig op te lossen. Gelukkig kunnen we problemen met het bewegingsapparaat van de Franse Bulldog wel ondersteunen. Met de juiste dieetvoeding kun je het metabolisme in de gewrichten bij osteoarthris goed ondersteunen.

SPIEREN+GEWRICHTEN is een volledig dieetvoeder welke speciaal is ontwikkeld voor honden met (beginnende) gewrichtsslijtage. Het hoge gehalte aan essentiële omega 3-vetzuren (EPA) en vitamine E ondersteunt het metabolisme van de gewrichten bij (beginnende) gewrichtsslijtage (osteoartritis). De combinatie van verschillende, natuurlijke ingrediënten ondersteunen het behoud van gezond kraakbeen en dragen bij aan een goede mobiliteit. Voldoende (prebiotische) vezels ondersteunen de darmflora van de hond. Wist je dat de kruiden en andere natuurlijke ingrediënten in SPIEREN+GEWRICHTEN speciaal zijn toegevoegd ter ondersteuning van de spieren en gewrichten?

Boswellia: Ondersteunt de (beweeglijkheid van) gewrichten en geeft comfort.
Paardenbloemwortel: Ondersteunt de lever.
Wilgenbast: Eeuwenoud en welbekend krachtig kruid, ondersteunt vrij bewegen.
Zalmolie: Ondersteunt het behoud van soepele spieren en gewrichten.