Altijd 100% natuurlijke producten
Gratis verzending vanaf €49,-
Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende dag in huis
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Start met typen om te zoeken

Hond Spieren+Gewrichten Brok

Voor volwassen honden met (beginnende) gewrichtsslijtage

Hond Spieren+Gewrichten Brok

Voor volwassen honden met (beginnende) gewrichtsslijtage
Draagt bij aan een goede mobiliteit
Voor het behoud van een gezond kraakbeen
Extra omega 3, boswelia en wilgenbast
Op voorraad
Voor 16:00 besteld, morgen in huis
Bekijk andere verkooppunten

SPECIAAL VOOR HONDEN MET (beginnende) gewrichtsslijtage

VITALstyle SPIEREN+GEWRICHTEN hondenbrokken is 100% natuurlijk. De complete voeding bevat alles wat de hond met beginnende of al aanwezige gewrichtsslijtage nodig heeft. SPIEREN+GEWRICHTEN is rijk aan essentiële vetzuren en extra omega 3 ter ondersteuning van de beweeglijkheid van de gewrichten. De dieetvoeding draagt bij aan het behoud van gezond kraakbeen en een goede mobiliteit. De prebiotica en speciale kruiden in SPIEREN+GEWRICHTEN ondersteunen het behoud van een gezonde spijsvertering. 

VOLLEDIGE DIEETVOEDING VOOR DE HOND 

VITALstyle SPIEREN+GEWRICHTEN bevat 100% natuurlijke ingrediënten, waaronder meerdere soorten vlees (diverse, goed verteerbare eiwitbronnen), granen, gezonde oliën, vezels en andere natuurlijke grondstoffen. Dat doen we bewust. Hierdoor wordt de spijsvertering van de hond flink uitgedaagd, wat resulteert in een goede aanmaak van spijsverteringsenzymen. De stofwisseling wordt zo goed ondersteund. De 100% natuurlijke voeding bevat geen geur-, kleur-, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Ook zijn er geen suikers of zouten toegevoegd. Dit helpt het risico van het ontstaan van eiwitreststoffen verkleinen, zodat dit niet voor problemen kan zorgen. Met name de kruiden en vitamine E zorgen voor een goede houdbaarheid van de voeding. 

OSTEOARTRITIS BIJ HONDEN

Osteoartritis is een vorm van artrose, waarbij het kraakbeen dat zich tussen de gewrichten bevindt wegslijt. Dit heeft een verminderde mobiliteit als gevolg! SPIEREN+GEWRICHTEN ondersteunt het metabolisme van de gewrichten in geval van osteoartritis.

Content image
Content image

Wanneer spieren+gewrichten?

  • Bij (beginnende) osteoartritis
  • Bij ouderdomsverschijnselen, bijvoorbeeld moeilijk uit de mand komen
  • Uit voorzorg bij hondenrassen met een verhoogd risico op gewrichtsslijtage

De spieren en gewrichten extra ondersteunen?

Ook met supplementen kun je de spieren, gewrichten en het kraakbeen extra ondersteunen. Belangrijk is om te letten op ingrediënten zoals MSM, Glucosamine en kruiden zoals Kurkuma. Neem een kijkje bij de VITALstyle producten voor 'Spieren en Gewrichten' voor het complete assortiment.

TIPS BIJ SPIEREN+GEWRICHTEN

  • Bij de ene hond bewegen de spieren en gewrichten sneller comfortabel dan bij de andere. Een periode van 2 tot 3 maanden is niet ongewoon. Geef de voeding dus rustig de tijd om zijn werk te kunnen doen.
  • Naast SPIEREN+GEWRICHTEN hondenbrokken is er ook SPIEREN+GEWRICHTEN natvoer! Te gebruiken als een complete maaltijd of als aanvulling op de brokken (mengen met de brokken of als vleesmaaltijd), als beloning en voor extra vocht.
  • Bewegen is voor een goede gezondheid van de hond erg belangrijk. Beweging helpt mee aan een actieve spijsvertering, die de hond in rust van nature nauwelijks heeft. Door te bewegen kunnen, samen met de VITALstyle voeding, ook de organen en klieren hun werk goed doen!
Samenstelling
Voedingadvies
Specificaties
Anderen kochtenVeel gekocht door onze klanten
Product review