0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren

Kattenvoer

30 resultaten

Heerlijk, verantwoord én goed kattenvoer? Kies voor 100% natuurlijk van VITALstyle 

Ben je op zoek naar katten voer? VITALstyle kattenvoer is verrijkt met verse kruiden en is daardoor ongetwijfeld een lekker hapje voor jouw kat!  VITALstyle heeft een breed assortiment kattenvoeding waaronder het Kitten Proefpakket, OVERGEWICHT kattenbrokken, CARE PLUS kattenbrokken en SENIOR CARE natvoer.

Assortiment kattenvoer van VITALstyle

Voor alle katten is er ruime keuze in zowel brok als natvoer. Heeft jouw kat tijdelijk specifieke voeding nodig? Naast het reguliere kattenvoer biedt VITALstyle speciaal dieetvoer waarin de kruiden en andere ingrediënten hun specifieke werking hebben ter ondersteuning van het probleemgebied. Ben je op zoek naar een boost ter ondersteuning van de kattenvacht? Kies dan voor ons supplement DermaActief. Probeer eens een proefzakje om jouw trouwe viervoeter kennis te laten maken met VITALstyle kattenbrokjes!  

De kruiden in onze kattenvoeding zijn biologisch geteeld; het vlees is niet van biologische oorsprong. Voor ons kattenvoer wordt een hoge kwaliteit vlees gebruikt; zoals deze ook geschikt is voor menselijk gebruik. Het aanbod biologisch vlees is nog steeds niet erg groot; dit beperkte aanbod wordt eigenlijk 100% gebruikt voor menselijke consumptie. Binnen de vereiste kwaliteit van VITALstyle producten is het geen optie om biologisch vlees van mindere kwaliteit vlees of slachtafval te gebruiken. Hierdoor valt de keuze op niet-biologisch vlees. De gewenste hoge kwaliteit en de strenge controles daarop, is voor de VITALstyle producten van doorslaggevend belang.

Waarom natuurlijk kattenvoer?  

Wij zijn ervan overtuigd dat de spijsvertering van je kat doorgaans moet worden uitgedaagd om een optimale vertering van het voedsel te realiseren. Dit doen wij door kruiden toe te voegen aan ons kattenvoer. Deze kruiden ondersteunen de aanmaak van onder andere spijsverteringssappen, die bijdragen aan een goede vertering. Elk product heeft een unieke receptuur, afgestemd op het probleem of de levensfase van de kat. En wist je dat wij ruwe celstof en vezels toevoegen waardoor haren worden afgevoerd om haarballen te voorkomen?

VITALstyle kattenvoer: met de kracht van de natuur  

Bij alle producten van VITALstyle maken we gebruik van de kracht van de natuur, dus ook bij ons kattenvoer. Al meer dan 50 jaar hebben we de juiste vakkennis in huis voor het kiezen van de juiste natuurlijke ingrediënten voor jouw kat. Een bewuste keuze voor jou, jouw kat en de natuur! Heb je vragen of wil je kattenvoer bestellen? Neem gerust contact met ons op!