0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Levering binnen 2 tot 3 werkdagen
  • Vanaf €50,- GRATIS verzending

Alles over ChillPill

Natuurlijke ondersteuning in spannende tijden

De ChillPill bevat een optimale combinatie van natuurlijke ingrediënten die zorgen voor meer innerlijke rust en een goede concentratie. Dit bijzondere product is ontwikkeld op basis van de Agaricus blazeipaddenstoel, ook wel de amandelpaddenstoel genoemd vanwege zijn specifieke amandelsmaak. Deze amandelpaddestoel bevat een zeer hoog gehalte aan o.a. antioxidanten, die een belangrijke werking hebben op het immuunsysteem en op het brein. Calciumcarbonaat & dicalciumfosfaat in de ChillPill houden het calciumgehalte op peil, want een laag calciumgehalte in het bloed kan gevoelens van stress en angst vergroten. Lees in ons blog meer over stress bij paarden

Gebruik de ChillPill bij

  • Spanning door transport/reizen
  • Wedstrijdspanning
  • Stress door een verandering van rij- of stalomgeving
Voeradvies  
Paard 450-600 kg      4-6 pillen per dag
Pony tot 450 kg 2-4 pillen per dag


De VITALstyle (voorheen ECOstyle)ChillPill is 100% natuurlijk en dopingvrij en mag ook tijdens wedstrijden gebruikt worden. De pillen hebben 5-7 dagen inwerktijd nodig. Uit voorzorg niet aan drachtige merries geven. 

Tips

  • Wil je stress verminderen bij de dagelijkse training van je paard? Je kunt de ChillPill iedere dag geven! 
  • Heeft je paard last van wedstrijdspanning? Begin dan 5-7 dagen voor de wedstrijd met voeren voor een optimaal resultaat! 
  • ​Gaat je paard van stal verhuizen en verwacht je stress? Begin ook dan op tijd met het voeren van de ChillPill! 

Samenstelling

Calciumcarbonaat, Agaricus blazei, Dicalciumfosfaat.

Toevoegingen per kg

Nutritioneel toevoegingsmiddel: Vitamine C: 12,5 gram/kg.

Analyse

0,0% ruw eiwit, 0,3% ruw vet, 2,9% ruw celstof, 32,9% ruw as, 16,3% calcium, 0,8% fosfor en 0,0% natrium. 

Wat zit er in de ChillPill?

De ChillPill bevat drie ingrediënten. Allereerst de Agaricus blazei: Deze amandelpaddestoel bevat een zeer hoog gehalte aan o.a. antioxidanten, die een belangrijke werking hebben op het immuunsysteem en op het brein. Calciumcarbonaat & dicalciumfosfaat in de ChillPill houden het calciumgehalte op peil.

SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
Artikelnummer 8711731030748, 8711731030731
Diergroep Paard
Gezondheid Aanvullend diervoeder
Productgroep Paardenapotheek
Soort Stress
10/10
13/04/2021Fabienne van veluw
Al 4 jaar tobben we op buitenrit met opbouwende spanning na een maand de chillpill gebruiken is Eldiablo eindelijk weer ontspannen het scherpe randje is eraf en we kunnen hem nu goed ondersteunen in het terug keren naar rust bij spanning
10/10
11/04/2021Carlijn Huberts
Mijn Grand Prix paard heeft erg veel looplust en op wedstrijd slaat dat soms over in spanning. Vooral in stap in de proef bouwt hij dan spanning op. Sinds ik de chillpill ben gaan geven is hij veel relaxter op wedstrijd, maar ook thuis. Het stukje spanning is eraf, maar hij wordt er niet lui/ traag van.
10/10
14/03/2021Jet
Onlangs heb ik een winactie gewonnen van Vitalstyle op Facebook. Omdat wij onlangs z’n grote vriendin hadden moeten laten inslapen was m’n paard erg onrustig en zoekende. Tegelijkertijd was hij ook heel neerslachtig. Kortom hij had best wel wat stress! Na advies zijn wij gestart met de chillpill. Vrij snel kwam er weer wat meer rust in hem. Het ijsberen en hinniken nam af en langzaam aan merkte ik dat hij zich weer beter ging voelen. Ik heb besloten de pot volledig te gebruiken en nu durf ik wel te zeggen dat ik m’n vrolijke clown weer terug heb!