0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Levering binnen 2 tot 3 werkdagen
  • Vanaf €50,- GRATIS verzending

Alles over ChillPill

Natuurlijke ondersteuning in spannende tijden

Dit bijzondere product is ontwikkeld op basis van de Agaricus blazei paddenstoel, ook wel de amandelpaddenstoel genoemd vanwege zijn specifieke amandelsmaak. Deze champignon behoort tot de krachtigste immuunsysteem-stimulerende paddenstoelen ter wereld! Uit onze inmiddels uitgebreide ervaring met deze bijzondere paddenstoel blijkt dat het natuurlijk rustgevend werkt en erg effectief is bij paarden met stress. Lees in dit blog meer over het effect van de ChillPill.

Gebruik de ChillPill bij

  • Spanning door transport/reizen
  • Wedstrijdspanning
  • Stress door een verandering van rij- of stalomgeving
Voeradvies  
Paard 450-600 kg      4-6 pillen per dag
Pony tot 450 kg 2-4 pillen per dag


De VITALstyle (voorheen ECOstyle)ChillPill is 100% natuurlijk en dopingvrij en mag ook tijdens wedstrijden gebruikt worden. De pillen hebben 5-7 dagen inwerktijd nodig. Uit voorzorg niet aan drachtige merries geven. 

Tips

  • Wil je stress verminderen bij de dagelijkse training van je paard? Je kunt het iedere dag geven!
  • Heeft je paard last van wedstrijdspanning? Begin dan 5-7 dagen voor de wedstrijd met voeren voor een optimaal resultaat!
  • Gaat je paard van stal verhuizen en verwacht je stress? Begin ook dan op tijd met het voeren van de ChillPill!

Samenstelling

Calciumcarbonaat, Agaricus blazei, Dicalciumfosfaat.

Toevoegingen per kg

Nutritioneel toevoegingsmiddel: Vitamine C: 12,5 gram/kg.

Analyse

0,0% ruw eiwit, 0,3% ruw vet, 2,9% ruw celstof, 32,9% ruw as, 16,3% calcium, 0,8% fosfor en 0,0% natrium. 

 

SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
Artikelnummer 8711731030748 , 8711731030731
Diergroep Paard
Gezondheid Aanvullend diervoeder
Productgroep Paardenapotheek
Soort Stress
10/10
24/02/2021Moniek
Ik ben vlak voor oud en nieuw met de chill pill begonnen, er werd best veel geknald maar mijn paard is de jaarwisseling ontspannen doorgekomen, erg blij mee. Hierna volgden een spannend bezoek van de dierenarts en een verhuizing van stal, ik merkte echt duidelijk dat ze minder snel gespannen raakte en stress makkelijker af kon laten vloeien.
10/10
12/02/2021Kim Jacobi
Het paard waar ik chillpil aan geef, is een werkwillig paard die in de training soms net iets teveel meedenkt. Door de chilpill blijft dit paard beter gefocust op mij en haalt het scherpe randje eraf, zonder dat het paard traag of sloom wordt. Het doet precies genoeg!
10/10
22/11/2020Valerie
Super tevreden over mijn paard krijgt nu sins paar wedstrijden. Vooral bij dressuur nog niet super veel wedstrijden kunnen rijden. Maar de wedstrijden die ik gereden heb merkte ik wel verschil met als die het niet krijgt. Als die niet krijgt is gestrest en kan ik niets mee en is alles eng. Maar met de chillpil gaan net de scherpe randjes er af. En let die veel meer op mijn en kan ik gewoon blijven rijden.