0 Vergelijken
 • Altijd 100% natuurlijke producten
 • Gratis verzending vanaf €29,-
 • Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
 • Binnen 14 dagen gratis retourneren

Alles over ChillPill

Natuurlijke ondersteuning in spannende tijden

De ChillPill bevat een optimale combinatie van natuurlijke ingrediënten die zorgen voor meer innerlijke rust en een goede concentratie. Dit bijzondere product is ontwikkeld op basis van de Agaricus blazeipaddenstoel, ook wel de amandelpaddenstoel genoemd vanwege zijn specifieke amandelsmaak. Deze amandelpaddestoel bevat een zeer hoog gehalte aan o.a. antioxidanten, die een belangrijke werking hebben op het immuunsysteem en op het brein. Calciumcarbonaat & dicalciumfosfaat in de ChillPill houden het calciumgehalte op peil, want een laag calciumgehalte in het bloed kan gevoelens van stress en angst vergroten. Lees in ons blog meer over stress bij paarden

Gebruik de ChillPill bij

 • Alle soorten stress en spanning zoals:
 • Spanning door transport/reizen
 • Wedstrijdspanning
 • Stress door een verandering van rij- of stalomgeving
Voeradvies  
Paard 450-600 kg      4-6 pillen per dag
Pony tot 450 kg 2-4 pillen per dag

De ChillPill is 100% natuurlijk en dopingvrij en mag ook tijdens wedstrijden gebruikt worden. De pillen hebben 5-7 dagen inwerktijd nodig. Uit voorzorg niet aan drachtige merries geven. 

Tips

 • Wil je stress verminderen bij de dagelijkse training van je paard? Je kunt de ChillPill iedere dag geven! 
 • Heeft je paard last van wedstrijdspanning? Begin dan 7 dagen voor de wedstrijd met voeren voor een optimaal resultaat! 
 • ​Gaat je paard van stal verhuizen en verwacht je stress? Begin ook dan op tijd met het voeren van de ChillPill! 

Samenstelling

Calciumcarbonaat, Agaricus blazei, Dicalciumfosfaat.

Analyse

0,0% ruw eiwit, 0,3% ruw vet, 2,9% ruw celstof, 32,9% ruw as, 16,3% calcium, 0,8% fosfor en 0,0% natrium. 

De ChillPill is GMO-vrij bevat geen toegevoegde suikers.  

Wat zit er in de ChillPill?

De ChillPill bevat drie ingrediënten. Allereerst de Agaricus blazei: Deze amandelpaddestoel bevat een zeer hoog gehalte aan o.a. antioxidanten, die een belangrijke werking hebben op het immuunsysteem en op het brein. Calciumcarbonaat & dicalciumfosfaat in de ChillPill houden het calciumgehalte op peil, want een laag calciumgehalte in het bloed kan gevoelens van stress en angst vergroten.

SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
Artikelnummer 8711731030748, 8711731030731
Diergroep Paard
Gezondheid Aanvullend diervoeder
Productgroep Paardenapotheek
Soort Stress
10/10
26/07/2022 Kenna Bakker
Zeer makkelijk en fijn in gebruik. Mijn paard is een moeilijke eter maar de pillen eet hij zonder problemen op. Na een paar dagen merkte ik al verschil. Tijdens het rijden is hij meer ontspannen en gefocust op mij. Ook in de omgang is hij rustiger en minder gestresst.
10/10
24/05/2022 Esmee Versteeg
Ons gestreste paard werd na een paar dagen met duidelijk verschil heel veel rustiger in zowel de omgang als in het rijden. Ze worden er niet lui of moe van maar het haalt zeker de scherpe randjes er af. Ons paard kan nu meer ontspannen dan eerst. Absoluut aan te raden
10/10
15/02/2022 Annique Wolfrat
Wij zijn zeer tevreden over VITALstyle! Sinds onze koudbloed op de CHILLPILL staat heeft hij nagenoeg geen last meer van zijn 'headshaking' en energie uitbarstingen die voor omstanders echt gevaarlijke situaties opleverde! We kunnen zelfs weer rijden! Pallieter krijgt het nu dagelijks als onderhoud en dit werkt echt perfect, we merken het meteen als we een dag vergeten dan hebben we meteen weer een heel gespannen paard! Wij zijn fan!