0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Levering binnen 2 tot 3 werkdagen
  • Vanaf €50,- GRATIS verzending

Alles over SpierKracht

Unieke cocktail voor sterke en krachtige spieren

VITALstyle (voorheen ECOstyle) SpierKracht bevat een unieke cocktail van antioxidanten, zoals vitamine C, vitamine E en de belangrijke bouwstof selenium voor sterke en krachtige spieren. Het bevat ook een bijzondere meloensoort die spieren beschermt tegen verzuring. Spieren worden dankzij SpierKracht niet alleen optimaal ondersteund, ook herstellen ze beter na (zware) inspanning en worden de spieren van je paard letterlijk krachtiger! VITALstyle (voorheen ECOstyle) SpierKracht bevat daarnaast probiotica voor een optimale benutting van de (sport)voeding. Je paard krijgt met SpierKracht extra uithoudingsvermogen en is krachtig, sterk en fit!

Waarom SpierKracht?

  • Extra ondersteuning voor sportpaarden die intensief worden getraind om maximale prestaties te bereiken
  • Voorbereiding op wedstrijdseizoen én ondersteuning bij wedstrijden
  • Jonge paarden die extra ondersteuning of kracht nodig hebben
  • Extra ondersteuning bij de opbouw na een blessure

De kracht van SpierKracht

Bij zware inspanning ontstaan vrije radicalen. Deze stoffen zijn in hoge concentraties niet goed voor het lichaam en beschadigen weefsel in spieren en gewrichten. SpierKracht bevat een cocktail van antioxidanten. Deze zijn in staat om vrije radicalen op te ruimen, zodat ze geen schade kunnen aanbrengen. SpierKracht bevat ook een meloensoort die van nature extra rijk is aan krachtige antioxidanten. Zo blijft je paard tijdens en na het sporten beschermd! Het resultaat? Een beter herstel na trainingen, meer uithoudingsvermogen én meer kracht!

Voeradvies per dag  
Paard 25 - 50 g
Pony 10 - 25 g


Gebruiksduur bij 25 g SpierKracht per dag:
Met een 1,5 kg emmer doe je bij een dosering van 25 gram per dag 60 dagen (twee maanden).
Met een 4 kg emmer doe je bij een dosering van 25 gram per dag 160 dagen (bijna 5,5 maanden).

Prijs per dag:
€1,17 bij een dosering van 25 gram (emmer van 1,5 kg).
€0,99 bij een dosering van 25 gram (emmer van 4 kg).

Samenstelling

Weipoeder, soja-eiwitconcentraat, calciumcarbonaat, fenegriekzaad, gedroogde meloen (0,2 %, bron van SOD).

Toevoegingsmiddelen per kg

Vitaminen: 8.000 IE vitamine E (all-rac-alfatocoferylacetaat) (3a700)
Sporenelementen: 10 mg geïnactiveerde geseleniseerde gist Saccharomyces cerevisiae NCYC R397 (3b811).
Darmflorastabilisatoren: 400.000 x 106 KVE Saccharomyces cerevisiae CNCM I-1077 (4a1711)
Analyse: ruw eiwit 15 %, ruwe celstof 0,7 %, ruwe as 26,5 %, ruw vet 0,4 %, calcium 6,3 %, natrium 0,3 %

Wat zit er in SpierKracht?

Weipoeder
Bevat veel goed verteerbaar eiwit en lysine, wat belangrijk is voor gezonde spieren.

Fenegriekzaad
Ondersteunt de weerstand en zorgt voor een fijne geur en smaak in SpierKracht.

Gedroogde meloen
Van nature extra rijk aan antioxidanten,  met name superoxide-dismutase (SOD). SOD is een belangrijk enzym dat betrokken is bij de verdediging van (spier)cellen die zijn blootgesteld aan oxidatieve stress (vrije radicalen). 

Vitamine E 
Maakt afvalstoffen in spieren onschadelijk, ondersteunt spieren en heeft een ondersteunende rol in het zenuwstelsel en immuunsysteem.

Selenium
Selenium werkt samen met vitamine E en gaat de vorming van schadelijke stoffen in het lichaam tegen.

Saccharomyces cerevisiae
Levende gisten die het lichaam helpen om energie uit eten te halen en de groei van goede bacteriën in de darmen stimuleren voor een gezonde pH-waarde in de darmen.

SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
Artikelnummer 8711731033619, 8711731033749
Diergroep Paard
Gezondheid Aanvullend diervoeder
Productgroep Paardenapotheek
Soort Spieren en gewrichten
4/10
05/09/2021Gaby
In de training met mijn 10-jarige ruin bezig met de oefeningen voor de lichte tour en dit vergt lichamelijk veel van een paard. Begonnen met dit supplement ter ondersteuning en zodat hij het meer verzamelde werk beter aan kan. Hij eet het supplement goed ondanks dat hij best kieskeurig kan zijn. Ik heb het idee dat hij het werk iets makkelijker aan kan en de pirouettes gaan beter. Ook lijkt hij fitter en minder snel vermoeid. Ik vindt dat hij ook meer spiermassa heeft gekregen op zijn hals. Nu gebruik ik het echter al een week of 2 a 3 niet meer en het gaat nog steeds heel goed. Ik denk dat ik het voorlopig dus ook moet meer ga geven zolang het goed gaat. Ik vindt het supplement ook wel erg prijzig.
10/10
17/03/2021Liesbeth van Rooijen
Mijn paard was in het begin altijd wat stijf en had de tijd nodig om op te warmen. Nu wij enkele weken SpierKracht gebruiken, is ze enorm veranderd. Vanaf de eerste pas loopt ze al goed en ze is veel sneller los. Dit maakt de training effectiever en we kunnen de trainingen beter uitbouwen. Ze is vele krachtiger en sterker geworden. Voor mij niks anders meer!
10/10
12/02/2021Kim Jacobi
Mijn ruin is afgelopen jaar letterlijk en figuurlijk gegroeid. We zijn in de training bezig met alle oefeningen voor de Zware tour en dit vergt lichamelijk veel van een paard. Hij kan het werk nu makkelijker aan en vindt het hierdoor leuk en oogt veel blijer! Hij is veel sterker geworden, heeft meer spiermassa gekregen en ziet er atletischer uit. Voorheen kon ik hem moeilijk op gewicht houden, sinds hij Spierkracht krijgt, heb ik hier geen problemen meer mee. Ik ben heel blij met het resultaat!