0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren

Alles over CalendulaSpray

 Natuurlijk verzorgend

Heeft jouw paard ondersteuning nodig bij de huid? Een ongeluk zit in een klein hoekje en een droge en geïrriteerde huid kan vervelend zijn. Het is fijn om de huid dan optimaal te ondersteunen. VITALstyle CalendulaSpray is een natuurlijk verzorgende en zuiverende spray die een gezonde huidfunctie ondersteunt. Het reinigt en verzacht de gevoelige huid direct na aanbrengen. CalendulaSpray mag niet ontbreken in je EHBO-kist!

Hoe werkt CalendulaSpray?

CalendulaSpray bevat een aantal ingrediënten zoals Goudsbloembloesem, Hamamelisblad en Dexpanthenol. De ondersteuning van het herstellend vermogen treedt direct na aanbrengen op. De spraybus is geruisloos en kan ook ondersteboven gebruikt worden, ideaal bij moeilijk bereikbare plekjes. 

Calendula of Goudsbloem

Calendula, ook wel Goudsbloem genoemd, volgen de hele dag de zon waardoor de bloemblaadjes veel licht en warmte absorberen wat wordt omgezet in talrijke actieve bestanddelen. Het extract van Calendula heeft een verzachtende en zuiverende invloed op de huid en ondersteunt het zelfherstellende vermogen.

Gebruiksaanwijzing

Voor uitwendig gebruik. 1-3 pompstoten op de huid sprayen en laten drogen. Indien nodig 1 tot 3 maal per dag herhalen. 

CalendulaSpray is samengesteld uit natuurlijke GMO-vrije grondstoffen. 

Tip van VITALstyle

CalendulaSpray is niet alleen goed inzetbaar bij een rode en ruwe huid, maar ook bij een gevoelige huid in de kootholte. De natuurlijke ingrediënten brengen rust in de huid.

Wat zit er in CalendulaSpray?

Calendula: Werkt verzorgend, ondersteunt natuurlijk huidherstel en de aanmaak van nieuwe huidcellen. 

Hamamelisblad: Ondersteunt de aanmaak van nieuwe huidcellen en vermindert de kans op littekenweefsel. 

Tijmolie: Zuivert de huid. 

Dexpanthenol: Voedt en beschermt de huid. 

Salviablad: Ondersteunt het samentrekken van de huid en verzacht. 

SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
Artikelnummer 8711731023108
Diergroep Paard
Gezondheid Verzorgingscluster
Productgroep Paardenapotheek
Soort Huid en vacht
10/10
22/06/2022 Inez
Ik gebruik het voor droge wondjes en ook voor mijn pony met zomereczeem irritatie. Het is niet vettig, verzacht en mijn favoriete product. De spray is geruisloos.
10/10
01/04/2022 Judith
Mijn paard had een enorme schaafwond. Die dag twee keer ingesprayed met Calendula en de volgende ochtend kende ik de wond niet weer. De huid was al zichtbaar aan het herstellen.
10/10
18/11/2021 Jordy Wilken
Één van mijn favoriete producten. Ondersteunt de wondjes en zorgt voor snel herstel. Paarden schrikken helemaal niet omdat het heel weinig geluid maakt en je hoeft het er niet op te smeren, dus minder irritatie bij het paard !