0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Levering binnen 2 tot 3 werkdagen
  • Vanaf €50,- GRATIS verzending

Alles over CalendulaSpray

Wat is CalendulaSpray?

Heeft jouw paard ondersteuning nodig bij de huid? VITALstyle (voorheen ECOstyle) CalendulaSpray is een natuurlijk verzorgingsproduct voor het behoud van en ter ondersteuning van een gezonde huidfunctie. Het ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. CalendulaSpray van VITALstyle (voorheen ECOstyle) is samengesteld uit natuurlijke GMO-vrije grondstoffen. 

Hoe werkt CalendulaSpray?

CalendulaSpray van VITALstyle (voorheen ECOstyle) bevat een aantal werkzame ingrediënten zoals Goudsbloembloesem, het Hamamelisblad en het Salviablad. De ondersteuning van het herstellend vermogen treedt direct na aanbrengen op. De spraybus is geruisloos en kan ook ondersteboven gebruikt worden, ideaal bij moeilijk bereikbare plekjes. 
 
Wil je naast CalendulaSpray meer weten over huidaandoeningen bij paarden? Lees dan ons blog Huidaandoeningen.

Gebruiksaanwijzing

Voor uitwendig gebruik. 1-3 pompstoten op de huid sprayen en laten drogen. Indien nodig 1 tot 3 maal per dag herhalen. 

Wat zit er in CalendulaSpray?

Calendula: Werkt verzorgend, ondersteunt natuurlijk huidherstel en de aanmaak van nieuwe huidcellen. 

Hamamelisblad: Ondersteunt de aanmaak van nieuwe huidcellen en vermindert de kans op littekenweefsel. 

Tijmolie: Zuivert de huid. 

Dexpanthenol: Voedt en beschermt de huid. 

Salviablad: Ondersteunt het samentrekken van de huid en verzacht. 

SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
Artikelnummer 8711731023108
Diergroep Paard
Gezondheid Verzorgingscluster
Productgroep Paardenapotheek
Soort Huid en vacht
10/10
30/04/2021Marijn de Vries
Elke dag een week lang op de benen gespoten tegen mok. Na een week zag je duidelijk verschil! Minder rood en minder korstjes. Daarna kreeg ons paard einschuss en door het vele spoelen van zn been kwam de mok ontzettend groot terug. Na het spoelen het er meteen opspuiten en na enkele dagen werd het gelukkig rustiger. Ook door het spelen hebben we vaak wondjes en gebruik ik het ook daarvoor. De spuitbus is ook stil waardoor mn paard het niet als vervelend ervaart.
10/10
22/04/2021Bo
Mijn Friese merrie heeft ieder jaar last van terugkomende mok op de achter benen en in de kootholte van de voorbenen. De sokken van de achterbenen heb ik er helaas in de winter moeten afscheren omdat ik er niet goed bij kon en de mok erger werd, door het natte weer. Na tijd gebruik te hebben gemaakt van calendula spray is de mok bijna helemaal verdwenen. Omdat ze lange sokken heeft is het lastig om zalfjes te smeren. De Calendula spray is erg makkelijk in gebruik omdat je het er zo op kunt sprayen. Ik raad het product aan en zou het zeker weer gebruiken.
10/10
22/04/2021Saskia
Mijn merrie had ineens last van extreme mok. Beide kootholtes zaten helemaal onder. Veel dierenarts bezoeken en speciale zalfjes verder was alles zo goed als weg. Echter bleef er aan de zijkant van haar voet nog mok zitten. Welke zalf ik er ook op smeerde, het wilde niet weg. Toen ik de kans kreeg om de Calendulaspray van Vitastyle uit te proberen (voor mok) heb ik die met beide handen aangepakt! Na één week zag ik al duidelijk verschil. De korsten gingen weg en de huid werd rustiger. Nu na ruim 2 weken is de mok weg! De huid is bijna volledig hersteld en de mok is ook niet terug gekomen. Tevens is de spray is makkelijk in gebruik, geen gedoe met vieze vingers of handschoentjes. Nog een groot voordeel is dat deze spray ook voor andere plekjes (droge huid etc) gebruikt kan worden. Dus ook als ze mok weg is, komt de spray zeker nog van pas!