0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren

Alles over CARE RUND natvoer

Care met Rund vleesvoeding voor je kat 

Care met Rund natvoer van VITALstyle is een volledige vleesvoeding voor de kat. Het is samengesteld uit diverse ingrediënten, waarbij het vleesgehalte hoog is. Het vlees is van topkwaliteit en heeft een mooie structuur. Het is natuurlijk en geschikt voor alle rassen. 

De voeding is verpakt in blikjes van 200 gram. Blik heeft meerdere voordelen: tot het geopend wordt kan het buiten de koelkast bewaard worden, pas na opening is koeling noodzakelijk. Zo kan het vlees enkele dagen bewaard worden. Daarbij is blik volledig recyclebaar, dus een duurzaam materiaal. 

Care met Rund vleesvoeding in blik is samengesteld uit verse ingrediënten. De natuurlijke grondstoffen worden, na kwaliteitscontrole, snel verwerkt tot het eindproduct en ingeblikt. Pas daarna wordt het blikje verhit, om zo de hoge kwaliteit van de voedingsstoffen, vitamines en mineralen te behouden. Mogelijke aanwezige bacteriën worden zo gedood en kunnen  het vlees niet aantasten. 

Geen toevoegingsmiddelen 

Care met Rund vleesvoeding voor de kat bevat geen soja of gluten, conserveringsmiddelen, kleurstoffen of kunstmatige aroma’s. Ook worden er geen suikers of zouten toegevoegd aan het vlees. Care met Rund vleesvoeding in blik voor de kat is een natuurlijk product, een heerlijke en gezonde verwennerij! 

Kruiden in Care met Rund vleesvoeding voor de kat 

Kruiden kunnen bijdragen aan de gezondheid van mens en dier. Care met Rund vleesvoeding in blik bevat onder meer peterselie en catnip. Peterselie geeft een actieve ondersteuning aan de nieren. Catnip, oftewel kattenkruid, behoort tot de muntfamilie. Dit plantje bevordert de spijsvertering en daarnaast zijn katten dol op de geur! Kruiden ondersteunen de gezondheid van de kat. Voor een vitale en vrolijke kat!

SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
Artikelnummer 8711731021463
Diergroep Kat
Gezondheid Volwassen
Productgroep Kattenvoer
Soort Natvoer
10/10
06/02/2022 Maurice
Kat vind het vlees heerlijk, favoriete smaak van de care lijn.