0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren

Alles over CalendulaSpray

Wat is CalendulaSpray?

VITALstyle CalendulaSpray is een natuurlijk verzorgingsproduct dat zorgt voor een gezonde huidfunctie bij de kat. Het product heeft een verzorgende werking en is direct actief na het aanbrengen op de huid van jouw kat!

Hoe werkt CalendulaSpray?

CalendulaSpray van VITALstyle bevat een aantal werkzame ingrediënten zoals Goudsbloembloesem, het Hamamelisblad en het Salviablad. Na het aanbrengen van de spray ervaart jouw kat direct de herstellende werking van deze kruiden.  CalendulaSpray is samengesteld uit natuurlijke GMO-vrije grondstoffen. Mede door het verzorgende provitamine B is Calendulaspray een mild verzorgingsproduct die breed inzetbaar is.

Het hele jaar door bescherming

In de wintermaanden gebruik je de CalendulaSpray als jouw kat last heeft van zijn pootjes door het koude weer. Wanneer het glad is buiten en er is zout gestrooid, dan kan dit behoorlijk bijten als de zooltjes onder de poten beschadigd zijn. CalendulaSpray brengt dan direct verzachting en helpt bij het herstel van de huid. CalendulaSpray werkt ook verzachtend bij verbrande pootjes door heet asfalt in de zomer.

Gebruiksaanwijzing

De CalendulaSpray sprayt in alle standen, ook de kop! Dat is natuurlijk erg handig bij het toepassen op jouw kat. Omdat het product in een spuitbus zit, hoef je de geïrriteerde huid van je kat niet met de vingers aan te raken. En dat is wel zo fijn voor zowel kat áls baasje!

CalendulaSpray is voor uitwendig gebruik.Spray 1 tot 3 pompjes op de huid en laat drogen. Indien nodig 1 tot 3 maal per dag herhalen. 

SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
Artikelnummer 8711731024266
Diergroep Kat
Gezondheid Huid + Vacht
Soort Glanzende vacht