Altijd 100% natuurlijke producten
Gratis verzending vanaf €29,-
Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Start met typen om te zoeken

Huid en Vachtproblemen bij Teckels

Zie je de vacht van jouw Teckel dof worden? Of zijn er dunne of kale plekjes te zien bij jouw Teckel. Herken je één van deze symptomen, zoals jeuk, schilfers, langdurige verharing of kale plekken? Wanneer jouw Teckel last heeft van huid - of vachtproblemen zul je dat dus ook direct zien en dat kan er best akelig uitzien. Wat kun je daar aan doen?

Bij huid- en vachtproblemen kan jouw Teckel last hebben van:

 • Huidproblemen
 • Vachtproblemen
 • Jeuk
 • Overmatige haaruitval
 • Kale plekken

Oorzaak huidproblemen en vachtproblemen Teckel

Dieetvoeding ter ondersteuning van de huidfunctie bij huidaandoening en overmatige haaruitval moet een hoog gehalte aan essentiële vetzuren bevatten die een gezonde huidfunctie ondersteunen. Essentiële vetzuren zijn dus een belangrijke component in deze voeding. Ook andere voedingsstoffen spelen een belangrijke rol bij een gezonde huid en vacht, zoals het mineraal zink.
Het is van groot belang dat de essentiële vetzuren, zink en andere belangrijke voedingsstoffen via de darm worden opgenomen in het lichaam van de hond. Een goede spijsvertering en een gezonde darmflora spelen daarbij een belangrijke rol. Een slechte spijsvertering kan een oorzaak zijn voor huid - en vachtproblemen. Naast een slechte opname van de juiste essentiële stoffen, kunnen bij een slechte vertering juist ongewenste, slecht verteerbare afbraakproducten (afvalstoffen) het lichaam binnenkomen. Deze combinatie kan huid – en vachtproblemen veroorzaken.

De oplossing voor je Teckel

Gelukkig kunnen we problemen met de huid en vacht van de Teckel wel aanpakken! Niet alle gezondheidsproblemen zijn goed of eenvoudig op de lossen. Gelukkig kunnen we problemen met de huid en vacht van de Teckel wel aanpakken. VITALstyle is ervan overtuigd dat met de juiste dieetvoeding huidproblemen en vachtproblemen ondersteund kunnen worden. Door je Teckel met huid- en vachtproblemen een juist samengestelde dieetvoeding te geven, zorg je voor:

 • Voldoende opname van essentiële vetzuren
 • Een goede spijsvertering
 • Energie en waardevolle bouwstenen
 • Een goede conditie
 • Een blije hond!

Juiste dieetvoeding ter ondersteuning van de huidfunctie bij huidaandoeningen en overmatige haaruitval bestaat onder andere uit:

 • Een hoog gehalte aan essentiële vetzuren en zink
 • Voldoende (prebiotische) vezels die de darmflora ondersteunen
 • Ingrediënten voor het behoud van een goede aanmaak van spijsverteringsenzymen
 • Ingrediënten die de afbraak en afvoer van afvalstoffen ondersteunen

VITALstyle HUID + VACHT dieetvoeding

HUID + VACHT pakt het probleem bij de basis aan! VITALstyle HUID + VACHT is een complete dieetvoeding voor Teckels met een slechte huid en vacht. Het bevat een grote variatie aan ingrediënten, die elk op hun manier de spijsverteringsorganen en huidfunctie ondersteunen. De voeding is samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde goed verteerbare ingrediënten zoals rund, kip, granen, speciale kruiden en prebiotica voor een blijvend gezonde huid en vacht. Het vlees is bewust breed samengesteld voor de juiste eiwitten, die goed verteerbaar zijn. De ruwe celstof, uit niet-geraffineerde granen en kruiden, ondersteunt de natuurlijke darmwerking, waardoor het voer rustig en evenwichtig verteert. De prebiotica ondersteunen de darmflora .
HUID + VACHT bevat ook de gezonde Omega 3 en 6 vetzuren uit lijnzaadolie en zalmolie en het mineraal zink voor het behoud van een gezonde huid en vacht.