Altijd 100% natuurlijke producten
Gratis verzending vanaf €49,-
Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende dag in huis
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Start met typen om te zoeken

HUID+VACHT: Bewezen smakelijk!

HUID+VACHT: Bewezen smakelijk!

2023

Regelmatig krijgen wij enthousiaste berichten van hondeneigenaren die HUID+VACHT hondenbrokken voeren aan hun trouwe viervoeters. Niet alleen over de fantastische werking van deze dieetvoeding als ondersteuning bij huidproblemen en extreem verharen, maar ook hoe lekker de honden het vinden. Dit laatste hebben wij onderzocht door middel van een acceptatieproef. In dit blog laten we je de resultaten zien.

De acceptatieproef

In totaal zijn er 10 honden uitgekozen als gelukkigen. Deze 10 honden van verschillende rassen, leeftijden en geslacht mochten de HUID+VACHT hondenbrokjes uittesten op smaak! Geen van deze honden had hiervoor voeding voorgeschoteld gekregen van VITALstyle, en waren tevens onbekend met de toevoeging van kruiden in hondenvoeding.

De honden kregen elk meer brokken voorgeschoteld dan het voeradvies aanbeveelt. Elke hond kreeg 2x per dag 500 g HUID+VACHT hondenbrokken, ongeacht de behoeften van de hond. Zo konden alle honden zelf bepalen hoeveel ze hiervan wilde eten.

Het resultaat

Uit de resultaten blijkt dat alle honden een beetje moesten wennen aan de smaak van HUID+VACHT. Niets schokkends, want de honden waren niet alleen onbekend met de smaak van kruiden, maar werden ook nog eens plotseling overgeschakeld op het hondenvoer (zonder geleidelijke overschakeling). Wel begonnen alle honden er direct smakelijk van te eten. Enkelen lieten nog wat brokjes in de bak liggen, maar op dag 1 aten ze allemaal minstens 64% van het aanbevolen voeradvies met tevredenheid op.

Vanaf dag 3 waren alle honden helemaal verkocht. De volledige bakjes werden door alle honden met enthousiasme leeg gegeten! En vanaf dag 7 aten alle honden zelfs liever meer dan volgens het voeradvies nodig is. Er werd gemiddeld 6% meer gegeten dan de aanbevolen hoeveelheid!

In de grafiek is het volgende af te lezen:

Op de x-as (onderaan) zijn het aantal dagen weergegeven. Oftewel, 1 = dag 1 etc.

Op de y-as (linkerkant) is het aantal percentage weergegeven t.o.v. het voeradvies. Oftewel, 100% = de volledige gewenste opname van de dosering HUID+VACHT hondenbrokken volgens het voeradvies. Als de lijn 100% aantikt, betekent dit dus dat de honden alles hebben opgegeten wat het voeradvies voorschrijft.

HUID+VACHT bewezen smakelijk!

Kortom, HUID+VACHT hondenbrokken zijn bewezen effectief én smakelijk! Ben je ook benieuwd of jouw hond HUID+VACHT lust? Bestel een proefpakket bestaande uit de hondenbrokken en natvoer.

0 reviews
Hond Huid+Vacht Brok
17,99
Ondersteunt bij huidproblemen en extreem verharen
Resultaat binnen 3 maanden
Ondersteunt bij huidproblemen en extreem verharen
Resultaat binnen 3 maanden
12,50
GRATIS maatbeker en deksel
1,5 kg HUID+VACHT hondenbrokken