0 Vergelijken
  • Natuurlijke & ecologisch verantwoorde producten
  • Levering binnen 2 tot 3 werkdagen
  • Veilig online betalen

Alles over MAAG + DARM natvoer

MAAG+DARMvolledige dieetvoeding bij slechte spijsvertering​

De MAAG+DARM blikvoeding van VITALstyle (voorheen ECOstyle) is samengesteld uit verse ingrediënten. De natuurlijke grondstoffen worden na een kwaliteitscontrole snel verwerkt tot eindproduct en ingeblikt. Het blikje wordt pas na het sluiten verhit, zodat vitaminen, voedingsstoffen en mineralen behouden blijven. 

De blikvoeding bevat geen soja of granen, conserveringsmiddelen, kleurstoffen of kunstmatige aroma's. Tevens wordt er geen suiker of zout toegevoegd.

MAAG+DARM blikvoeding is een dieetvoeding ter compensatie voor een slechte spijsvertering en ter vermindering van acute intestinale absorptiestoornissen. Bij acute diarree of de daaropvolgende herstelperiode. Aangeraden wordt om voor gebruik een dierenarts te raadplegen. U voert eerst 3 tot 12 weken, waarna evaluatie. Bij chronische pancreasinsuffiëntie voer je het een hondenleven lang. Bij acute diarree: u voert 1-2 weken, waarna evaluatie. 

De ingrediënten in MAAG+DARM​

De vertering van vet is afhankelijk van het pancreas-enzym lipase. Bij chronische pancreas-insufficiëntie is de aanmaak van dit enzym zeer beperkt. Verlaging van het vetgehalte is één van de mogelijkheden de verhouding lipase en vet in balans te brengen, zodat een goede vetvertering kan plaatsvinden. Maag+Darm heeft daarom een laag vetgehalte. 

Onze kruiden in MAAG+DARM blikvoeding

De hondenvoeding van VITALstyle bevat gezondheidsondersteunde kruiden. Ook in de volledige dieetvoeding MAAG+DARM zit een grote verscheidenheid aan kruiden. MAAG+DARM bevat o.a.: 

  • Brandnetel ter ondersteuning van de darmen
  • Kamille voor een ontspannen darmwerking

Verpakkingen

MAAG+DARM blikvoer is er in de volgende verpakking:

400 g €2,79

SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
Artikelnummer 8711731025126
Diergroep Hond
Gezondheid Maag + Darm
Productgroep Extra ondersteuning
Soort Spijsvertering