0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren

VITALstyle: de nieuwe naam voor ECOstyle dierproducten

Psst…. De nieuwe naam voor alle ECOstyle dierproducten is VITALstyle. De naam is veranderd, maar de producten, ingrediënten en samenstelling niet. Ook onze missie, elk dier gezond met natuurlijke ingrediënten, blijft gelijk.

Kracht uit de natuur

Alle dieren met natuurlijke producten voeden en verzorgen. Dat is onze missie bij VITALstyle. En we zijn vastberaden: het maakt je hond of kat sterk en blij, je paard krachtig en in balans. En voor de veehouderij bieden wij koeien en geiten de juiste ondersteuning voor een optimale opbrengst en een goed rendement. Vitale dieren met een goede weerstand worden immers minder snel ziek en zijn sneller weer beter.

Wat heeft jouw hond, kat, paard, koe of geit nodig om gezond en vitaal te zijn en blijven? De natuur weet het, de natuur biedt een oplossing. VITALstyle past het vervolgens toe in honden- en kattenvoer en gezondheidsproducten voor paarden, koeien en geiten. Met de kracht uit de natuur, zo simpel is het.

Onze helden: Krachtpatsers uit de natuur

We doen alles heel bewust en kiezen nooit voor toegevoegde suiker en zout of andere toevoegingen zoals kunstmatige conserveringsmiddelen en chemische kleur- geur- en smaakstoffen. Daar kun je op vertrouwen. Wij gebruiken effectieve krachtpatsers vanuit de natuur, die stuk voor stuk allemaal een bijdrage leveren aan de weerstand van jouw dier. Dat zijn onze helden.

Neem bijvoorbeeld peterselie uit onze diervoeding. Een heerlijke smaakmaker voor echte fijnproevers. Maar ook boordevol vitaminen die helpen om het lichaam van jouw dier gezond te houden en de blaas extra te ondersteunen. Of ontdek Lachesis, ook wel slangengif genoemd, dit effectieve stofje gebruiken we in onze diergeneesmiddelen. Een klein beetje stimuleert al de aanmaak van witte bloedcellen. Zo krijgt jouw paard, koe of geit een duwtje in de rug om een ontsteking zelf aan te pakken en snel weer uit de weg te ruimen. Dat is de zelfgenezingskracht van het dier, onze drijfveer.

VITALstyle dier: een nieuwe uitstraling met dezelfde kwaliteit én dezelfde krachtpatsers.

New media