0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren

Pien the Collie in actie voor VITALstyle

Kennen jullie Pien the Collie? Jullie hebben haar lieve koppie met prachtige puntoortjes vast al eens voorbij zien komen op onze website. En op Instagram doet ze het ook erg goed met haar bijna 17.000 volgers. Vorig jaar kwamen we met de trotse eigenaresse van Pien in contact. Karen had namelijk een fotoshoot van ons gewonnen via een oproep op onze sociale media kanalen. De fotoshoot was het begin van onze samenwerking met Karen en Pien. 

Pien the Collie in actie voor VITALstyle

Karen: “Na de fotoshoot zijn we direct met onze twee border collies overgestapt op VITALstyle ADULT hondenvoer, brokken en blikvoer. Ik had het wel eens voorbij zien komen, maar  was  nu extra nieuwsgierig. De belangrijkste reden om over te stappen, is dat VITALstyle volledig uit natuurlijke ingrediënten bestaat en verrijkt is met kruiden voor extra weerstand en ondersteuning. En dat ruik je direct als je de zak met brokken of een blikje met vlees openmaakt. Je ruikt gewoon dat het vers is. De reacties van de honden spreken boekdelen: ze trekken de voerbak bijna uit mijn handen!” 

 

pien.jpg

VITALstyle testers 

Naast een tevreden klant, zijn we ook erg blij met alle ideeën en suggesties die karen doet. We hechten veel belang aan goed advies en zo kunnen wij ook andere klanten elke dag weer beter adviseren. Zo geeft ze ons regelmatig input over het gebruik van onze producten. 
 
Karen: “De honden krijgen in de ochtend alleen harde brokken en in de avond doen we wat blikvoer door de brokken heen. Met het handige doseerbekertje kunnen we er voor zorgen dat elke hond precies krijgt wat hij of zij nodig heeft.  

De ADULT brokken zijn niet te groot waardoor ze ook voor ons wat kleinere teefje makkelijk te eten en te verteren zijn. Ze zijn ook lekker krokant, dat hoor je direct als de honden samen zitten te knabbelen. Het is een aanstekelijk geluid. Dat ze zo klein en krokant zijn maakt ze voor ons ook geschikt om mee te nemen als snack tijdens wandelingen.” 
 
Ontdek meer informatie over Adult hondenbrokken of Adult natvoer van VITALstyle. 
Vragen of advies nodig? Neem contact met ons op.
 
Wil jij net als Karen en Pien, regelmatig VITALstyle voeding of verzorgingsproducten testen? 
Geef je dan direct op als VITALstyle tester.  

Gerelateerde producten

Lees ook handige tips en meer informatie over: