0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren

Spieren & Gewrichten

Ja, SPIEREN+GEWRICHTEN is te gebruiken voor elke hond vanaf 1 jaar. Ze zijn in voldoende mate volgroeid en kunnen probleemloos overschakelen op deze voeding.

De oorzaken van de problemen kunnen heel divers zijn. Soms kunnen zij worden opgelost, echter in veel gevallen niet. In principe zal een hond met spier- en gewrichtproblemen zijn levenlang SPIEREN+GEWRICHTEN nodig hebben.

De acceptatie van de brok is erg goed, overstappen naar SPIEREN+GEWRICHTEN zal dus gemakkelijk verlopen. Binnen enkele weken tot enkele maanden zal de hond vitaler worden en zichtbaar soepeler gaan bewegen. Ook al zie je misschien niet direct het resultaat, het is belangrijk om vol te houden want op een bepaald moment, rond 3 maanden, komt de omslag!

Ons advies is eerst het huid- en vachtprobleem aan te pakken met de HUID+VACHT. Vaak geeft dit ook al verlichting bij gewrichts- en spierproblemen, omdat de afvalstoffen goed worden afgevoerd. Als de huid- en vachtproblemen zijn opgelost, maar de hond beweegt nog niet soepel, kan worden overgeschakeld op de SPIEREN+GEWRICHTEN.

STAAT JE VRAAG ER NIET TUSSEN?
Aanhef*
Naam*
E-mail*
Onderwerp*
Bericht*
* Deze velden zijn verplicht
Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.