0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren

Huid & Vacht

Ja, dat kan. Voor jouw hond adviseren wij VitaalVlees CARE. Deze variant bevat speciale ingrediënten, waaronder zalm, voor de hond die extra zorg nodig heeft, zoals bij een gevoelige huid.

Huid- en vachtproblemen uiten zich op verschillende manieren. De vacht glanst niet maar is dof, de dieren verharen extreem, schilfers ontsieren de vacht, er zijn kale en rode plekken zichtbaar, de oren zijn onrustig en/of er wordt veelvuldig op de poten gebeten. Tussen de tenen is de huid vaak onrustig. Bij al deze verschijnselen is er vaak maar één oorzaak: de hond verteert de eiwitten uit de voeding niet goed. Zij vormen reststoffen in het lichaam, die via de huid naar buiten komen. Met alle vervelende gevolgen van dien. Een onrustige of juist timide hond kan het gevolg zijn. Met HUID + VACHT daag je de spijsvertering uit Vaak is er al veel geprobeerd, wat soms tijdelijk helpt maar uiteindelijk geen oplossing is. Ons advies is om over te stappen op HUID + VACHT hondenvoeding. Er zitten veel verschillende, goed verteerbare, ingrediënten in de voeding, die de spijsvertering uitdagen hun werk goed te doen en de voeding volledig te verteren. De unieke kruidenreceptuur vormt daarbij een belangrijke schakel. 87% van de honden knapt binnen 3 maanden zienderogen op, er worden geen eiwitreststoffen meer gevormd die het hondenlijf uit balans brengen en eerder de problemen veroorzaakten. De spijsvertering verloopt zoals het moet; het probleem is bij de basis aangepakt en de hond zit weer goed in zijn vel!

Ons advies is eerst het huid- en vachtprobleem aan te pakken met de HUID+VACHT. Vaak geeft dit ook al verlichting bij gewrichts- en spierproblemen, omdat de afvalstoffen goed worden afgevoerd. Als de huid- en vachtproblemen zijn opgelost, maar de hond beweegt nog niet soepel, kan worden overgeschakeld op de SPIEREN+GEWRICHTEN.

De spijsvertering en de organen worden sterk geactiveerd. Afvalstoffen worden weggewerkt, er vindt een soort ontgifting plaats. Na een tijdje ontstaat er een balans, waarbij eigenlijk altijd de kruidenlucht sterk vermindert en grotendeels verdwijnt. Voor de hond is het geen enkel probleem, het is een teken dat er binnenin hard gewerkt wordt aan een gezonde spijsvertering!

Dit is geen enkel probleem! VITALstyle (voorheen ECOstyle) wenst u heel veel succes met de shows! Een foto of een verhaal stellen wij altijd zeer op prijs. Stuur jouw belevenissen - het liefst met een foto - naar info@vitalstyle.nl. De bezoekers van onze websites lezen graag jouw verhaal!

Ja, dat mag. In ieder geval een beloning geven zonder toegevoegde geur-, kleur-, en smaakstoffen. Conserveringsmiddelen zijn ook uit den boze. Wij adviseren wel om de eerste drie maanden alleen de speciale VITALstyle (voorheen ECOstyle) hondenvoeding te geven en te belonen met 1 of enkele brokjes. Daarnaast zou je VitaalVlees CARE kunnen gebruiken voor beloningen.

We raden aan HUID+VACHT tenminste 90 dagen/ 3 maanden te gebruiken. In de meeste gevallen, zijn de huid- en vachtproblemen daarna verdwenen en glanst de vacht weer. Als de huid en de vacht hersteld zijn, kan je overgaan op SENIOR voor de oudere hond. Soms vindt een hond echter de “oude” voeding lekkerder dan SENIOR. In dat geval is het geen probleem om door te gaan met het voeren van HUID+VACHT.

Wij gaan met de grootst mogelijke zorg om met uw bestelling. Mocht u onverhoopt toch een klacht hebben over een bestelling, dan verzoeken wij u zo spoedig mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zorgen dan voor een passende oplossing. U kunt ook via uw Account-pagina het manco-formulier invullen, welke u aan de rechterkant van de Account-pagina vindt.
Onze winkel is elke dag geopend van 9:00 uur tot 18:00 uur. De webwinkel is 24 uur per dag geopend.

Indien u vragen heeft voor onze Klantenservice, dan kunt u contact met hun opnemen op werkdagen van 9:00 uur tot 18:00 uur. Zij staan klaar voor al uw vragen over onze producten & diensten en over de webwinkel.
Indien uw bestelbedrag boven de € 100,- ligt, rekenen wij geen verzendkosten. Voor bestellingen onder de € 100,- rekenen wij € 10,- verzendkosten.
STAAT JE VRAAG ER NIET TUSSEN?
Aanhef*
Naam*
E-mail*
Onderwerp*
Bericht*
* Deze velden zijn verplicht
Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.