Altijd 100% natuurlijke producten
Gratis verzending vanaf €29,-
Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende dag in huis
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Start met typen om te zoeken

VITALstyle MAAG+DARM Testpanel

De VITALstyle producten zijn bewezen effectief. Niet alleen door gebruikerservaringen, maar ook door wetenschappelijke onderzoeken. Graag laten we jou kennismaken met de effectiviteit van MAAG+DARM hondenbrokken!

Wat houdt het testpanel in?

VITALstyle MAAG+DARM hondenbrokken is bewezen effectief bij honden met een slechte spijsvertering of bij (chronische) alvleesklierinsufficiëntie. Deze hondenbrokken hebben een goede verteerbaarheid en zorgen voor een rijke darmflora met goede darmbacteriën. Spijsverteringsproblemen komen helaas veel voor bij honden. Juiste en gezonde voeding speelt een grote rol bij het stabiliseren van de maag en darmen. Met het MAAG+DARM Testpanel laten we jou zien hoe onze hondenbrokken kunnen helpen!

Je krijgt hiermee de kans om MAAG+DARM uitgebreid te testen bij jouw hond met een gevoelige maag en darmen!

Meer weten over de verteerbaarheid van MAAG+DARM? Lees het in dit blog!

Wat zijn de voorwaarden?

  • Je hebt een hond die gevoelig is op de maag en/of darmen (dit kan zijn: onregelmatige ontlasting etc.) of met (chronische) pancreasinsufficiëntie.
  • Je kunt en wilt meteen beginnen met VITALstyle MAAG+DARM hondenbrokken (uiteraard met inachtneming van een gewenningsperiode/overstapperiode).
  • Je hebt tijd om elke 2 weken verslag te leggen, gedurende 3 maanden (sturen van een ontlastingsfoto met omschrijving van hoe het gaat).
  • Je krijgt 3 maanden GRATIS MAAG+DARM hondenbrokken van VITALstyle
  • Je gaat akkoord met het feit dat alle content (foto’s van de hond, de ontlasting, het ontlastingsonderzoek en resultaten) wordt ingezet voor commerciële doeleinden.