Altijd 100% natuurlijke producten
Gratis verzending vanaf €49,-
Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende dag in huis
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Start met typen om te zoeken

VITALstyle Huid+Vacht Testpanel

De VITALstyle producten zijn bewezen effectief. Niet alleen door gebruikerservaringen, maar ook door wetenschappelijke onderzoeken. Graag laten we jou kennismaken met de effectiviteit van Huid+Vacht honden- en kattenbrokken!

Wat houdt het testpanel in?

VITALstyle Huid+Vacht honden- en kattenbrokken zijn 100% natuurlijk. De complete voeding bevat alles wat de hond en kat met huidproblemen/huidaandoeningen of extreem verharen nodig heeft. Huid+Vacht is rijk aan essentiële vetzuren ter ondersteuning van een gezonde huid en glanzende vacht. De dieetvoeding ondersteunt bij huidproblemen en overmatig verharen. De prebiotica, omega 3-6-9 vetzuren en speciale kruiden in Huid+Vacht ondersteunen het behoud van een gezonde spijsvertering, stofwisseling, huid en vacht. 

Met het Huid+Vacht testpanel laten we jou zien hoe onze honden- en kattenbrokken kunnen helpen! Je krijgt hiermee de kans om Huid+Vacht uitgebreid te testen bij jouw hond of kat met een gevoelige huid en/of slechte vacht.

Meer weten over de bewezen smakelijkheid en effectiviteit van Huid+Vacht hondenbrokken? Lees het in de blogs!

Wat zijn de voorwaarden?

  • Je hebt een hond of kat die zichtbare huidproblemen heeft.
  • Je weet zeker dat het geen vlooieninfectie is. De honden en katten dienen (regelmatig) te worden behandeld met anti-vlooienmiddelen, om aanwezigheid van vlooien en de overgevoeligheid hiervan te kunnen uitsluiten.
  • De honden of katten mogen tijdens deze 3 maanden niet behandeld worden met jeukremmende medicatie zoals Prednison.
  • De honden of katten mogen geen aangetoonde voedselallergie hebben
  • Je kunt en wilt meteen beginnen met VITALstyle Huid+Vacht honden- of kattenbrokken (uiteraard met inachtneming van een gewenningsperiode/overstapperiode).
  • Je hebt tijd om elke 2 weken verslag te leggen via een enquête, gedurende 3 maanden (sturen van huid- en vachtfoto’s met omschrijving van hoe het gaat).
  • Je krijgt 3 maanden GRATIS Huid+Vacht honden- of kattenbrokken van VITALstyle.
  • Je gaat akkoord met het feit dat alle content (foto’s van de hond of kat, de huid & vacht, en resultaten) wordt ingezet voor commerciële doeleinden.