Altijd 100% natuurlijke producten
Gratis verzending vanaf €49,-
Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende dag in huis
Binnen 14 dagen gratis retourneren
Start met typen om te zoeken

Silicium Care

Dé ondersteuning voor de huid en vacht

Silicium Care

Dé ondersteuning voor de huid en vacht
Natuurlijk supplement
Goed voor het bindweefsel in de huid
Voor het behoud van een gezonde huid en vacht
Op voorraad
Voor 16:00 besteld, morgen in huis
Bekijk andere verkooppunten

Dé ondersteuning voor de huid en vacht

Silicium Care is een aanvullend diervoeder voor honden en katten van alle leeftijden. Het is goed voor het bindweefsel in de huid en ondersteunt het behoud van een gezonde huid en vacht. Silicium Care is een krachtige combinatie van natuurlijke ingrediënten met een hoge opneembaarheid.

WANNEER SILICIUM CARE?

  • Voor een glanzende vacht
  • Voor het behoud van een normale functie en structuur van de huid

TIP

Is je hond of kat niet gewend aan vloeibare supplementen? Dan kan het best even wennen zijn! Begin met een lage dosering en meng het goed met de voeding. Je kunt de dosering steeds wat verhogen om je hond of kat aan de smaak te laten wennen. Of meng het door natvoeding. Onweerstaanbaar lekker!

Content image
Content image

SILICIUM VOOR JONG, DRACHTIG EN OUD

Een puppy of kitten krijgt een voorraad silicium mee van de moeder. In de groei wordt hier dan ook volop gebruik van gemaakt! Dit betekent dus ook dat een hond of kat naar mate hij ouder wordt, steeds minder silicium in het lichaam heeft. Voor drachtige honden en katten, jonge honden en katten én oudere honden en katten is Silicium Care dus een fijne aanvulling om de silciumbehoefte aan te vullen!

DE KRACHT VAN KRUIDEN

Planten en kruiden, maar ook bomen en algen, bevatten allerlei stoffen die een specifieke werking hebben in het lichaam van mens en dier. Al eeuwen wordt hier gebruik van gemaakt. Er bestaat dus veel kennis en ervaring over de werking van planten en kruiden bij bepaalde behoeften. De laatste jaren wordt ook steeds meer wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de precieze werking van planten en kruiden. Kruiden ondersteunen de organen en dus ook de spijsvertering. Een gezonde darmflora draagt bij aan een blijvend gezonde hond en kat van jong tot oud. Bij VITALstyle vind je niet alleen supplementen voor de hond en kat met krachtige kruiden, maar ook complete voedingen. Al onze honden- en kattenbrokken en natvoeding bevatten toegevoegde kruiden die een perfecte aanvulling zijn op de behoeften van de hond of kat. Alle VITALstyle honden- en kattensupplementen zijn dan ook te combineren met de VITALstyle honden- en kattenbrokken en natvoer.

Samenstelling
Voedingadvies
Gebruiksaanwijzing
Specificaties

Schrijf een beoordeling en maak kans op €100,- shoptegoed!

Elke maand belonen wij de beste productbeoordeling met €100,- shoptegoed!

Promotion Banner Image
Product review