0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren

Alles over MagnesiumCitraat

MagnesiumCitraat voor paarden onmisbaar voor het zenuwstelsel

VITALstyle (voorheen ECOstyle) MagnesiumCitraat bevat 100% puur magnesiumcitraat, wat een belangrijke rol speelt in het spier- en zenuwstelsel. Deze vorm van magnesium wordt goed opgenomen door de dunne darm. Onze MagnesiumCitraat paarden bevat uiteraard geen suikers of andere toevoegingen. 
 
Paarden kunnen niet zonder magnesium. Het is een mineraal dat het lichaam niet zelf aanmaakt, maar alleen kan opnemen via het voer. Magnesium zorgt ervoor dat het zenuwstelsel goed functioneert, maar ook dat de spieren goed hun werk kunnen doen. Ontspanning na inspanning is van belang voor een gezonde spierfunctie. MagnesiumCitraat voor paarden vult de behoefte van magnesium aan, ondersteunt de opname van calcium, ondersteunt het zenuwstelsel en draagt bij aan het behoud van een normale spierspanning.

Gebruik MagnesiumCitraat voor paarden bij  

  • Spierspanning
  • Intensieve training
  • Ondersteuning sportpaarden 

Dosering   

Paard 450 - 600 kg 2 maatschepjes per dag (10 g) 

Pony tot 450 kg 1 maatschepje per dag (5 g) 

Verdeel het magnesiumpoeder over het voer. Eventueel licht bevochtigen om te voorkomen dat het poeder uit de voerbak wordt geblazen.   

Gebruiksduur bij 10 g MagnesiumCitraat per dag: 

500 g = 50 dagen (1,5 maand) 

Prijs per dag

€0,40 bij een dosering van 10 g MagnesiumCitraat. 

Tip van VITALstyle: Combineer MagnesiumCitraat paard met LijnzaadOlie om het poeder te mengen. Zo wordt het extra smakelijk en gezond! 

Samenstelling 

100% magnesiumcitrat. 5 gram Magnesium Citraat bevat ca. 800 mg Elementaire Magnesium. 

Wat zit er in MagnesiumCitraat? 

100% puur en nartuurlijk magnesiumcitraat. Deze vorm van magnesium wordt goed opgenomen door de dunne darm. Gecombineerd met calcium ondersteunt magnesium een goede opbouw van botten. 
 
Meer weten over spieren en gewrichten bij paarden? Bekijk onze pagina Spieren en gewrichten

 

SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
Artikelnummer 8711731026185
Diergroep Paard
Gezondheid Voedermiddel
Productgroep Paardenapotheek
Soort Spieren en gewrichten
10/10
29/04/2021 Bo
Na 2 dagen gebruik te hebben gemaakt van magnesiumcitraat merkte ik al verschil! Mijn Friese sport merrie wil soms in het begin van de training moeilijk ontspannen en aan het eind van de training ook. Ik had het gevoel dat ze iets te kort kwam aan voedingstoffen, daarom ben ik begonnen met magnesiumcitraat. Dit suppliment geeft haar net dat stapje extra. Ze is veel meer gefocust, ontspant sneller en is hierin ook stabieler. Ik ga zeker een nieuwe pot bestellen wanneer deze op is.
10/10
27/01/2021 Lisanne
Ik heb de magnesiumcitraat gewonnen bij vitalstyle om het uit te proberen bij mijn nerveuze shetlandertje. En ik kan wel zeggen dat het goed uitpakt. Na 2 weken gebruik kreeg ik geen schrikreactie meer van haar als ik bij haar in de buurt wilde komen. Ze is veel relaxter. Ook vind ik dat je er maar weinig van hoeft te gebruiken voor resultaat. Dus ik kan deze magnesium citraat aanraden!
10/10
26/11/2020 Marianne
Lekker, makkelijk te mengen met het krachtvoer en het zorgt voor meer rust en focus.