0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren

ImmunoBoost beoordelingen

ImmunoBoost
ImmunoBoost
Verwachte levering: donderdag 11 augustus 2022
consumentenadvies
€ 32,65 incl. btw
Uw inkoopsprijs
€ 29,95 incl. btw
beoordelingen
10 sterren: 10 reviews
9 sterren: 1 reviews
8 sterren: 0 reviews
7 sterren: 0 reviews
6 sterren: 0 reviews
5 sterren: 0 reviews
4 sterren: 0 reviews
3 sterren: 0 reviews
2 sterren: 0 reviews
1 ster: 0 reviews
10/10
25/07/2022 Sacha
Sinds afgelopen winter gebruik ik dit product voor mijn oudje van bijna 30! Hij had een zware winter, was snotterig en zat niet lekker in zijn vel. Na bloedonderzoek bleek hij ijzer te kort te hebben, na medicatie werd hij niet fitter. Immunoboost heeft hem echt een boost gegeven, hij werd weer wat fitter en kon zo beter het laatste stukje winter door komen! Voor aankomende winter, komt dit product zeker weer in de kast!
10/10
20/02/2022 Saskia
Goede paarden worden niet altijd dicht huis geboren. Zo ook niet mijn veulen welke een transport had van 5h van de fokker tot bij mij thuis. Hij kwam terecht in het welgekende Belgische weer en kreeg dus onmiddellijk te kampen met een verkoudheid. Deze immunoboost zorgde ervoor dat het op 2 weken onder controle was en met 4 weken weg. Uiteraard ook nog iets gebruikt voor de longen (Flexineb) om de verkoudheid diep te bestrijden, maar de immunoboost geef ik nu nog steeds als ik merk dat hij een groeispurt maakt of dat er een periode slecht weer op komst is. Ideaal! Ik kan het iedereen aanbevelen! Ikzelf kreeg de tip ook van mijn osteopate :)
9/10
13/12/2021 Ashley
Afgelopen juni heeft mijn 20 jarige voor het eerst in haar leven koliek gehad. Daarna zat ze in een dip , zeker na haar jaarlijkse enting. Toen gaan Googlen en kwam op dit uit. Besteld en gebruik het nu sinds begin september. Ze is weer actief en weer haar helemaal oude ik. Over haar dagelijkse voer eet ze het wel op. Maar door haar slobber heen niet. Dat is wel jammer.
10/10
29/10/2021 Laura
Momenteel krijgt mijn paard immunoboost van vitalstyle. Haar weerstand is nooit al te best, dus vandaar in deze periode wat meer ondersteuning door de wisseling in het weer. Ze krijgt het door haar slobber en eet het goed. Ook lijkt ze meer energie te hebben en is ze vrolijk.
10/10
14/12/2020 Eefke
Ik heb de immunoBoost mogen testen. Dit kwam goed uit want toevallig werd mijn paard hoefbevangen. Ze kreeg weer medicatie en kon wel weer een boost gebruikten. De verpakking was echt een hele uitdaging om deze open te krijgen. En de smaak moest mijn paard ook echt wel een week aan wennen voordat ze het makkelijk op eet. Wel merk ik dat haar vacht echt heel zacht is geworden en het heeft geholpen om de medicatie 'op te ruimen'