0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Levering binnen 2 tot 3 werkdagen
  • Vanaf €50,- GRATIS verzending

Alles over MagnesiumCitraat

Een gezonde spierfunctie dankzij MagnesiumCitraat

VITALstyle (voorheen ECOstyle) MagnesiumCitraat bevat 100% puur magnesiumcitraat, wat een belangrijke rol speelt in het spier- en zenuwstelsel. Het zorgt ervoor dat de spieren goed hun werk kunnen doen. Ontspannen na inspanning is van belang voor een gezonde spierfunctie. MagnesiumCitraat vult de behoefte van magnesium aan, bevordert de opname van calcium, ondersteunt het zenuwstelsel en vermindert daardoor spierspanning.

Gebruik MagnesiumCitraat bij 

  • Spierspanning 
  • Intensieve training 
  • Ondersteuning sportpaarden 
Dosering  
Paard 450 - 600 kg 2 maatschepjes per dag (10 g)
Pony tot 450 kg 1 maatschepje per dag (5 g)


Verdeel het poeder over het voer. Eventueel licht bevochtigen om te voorkomen dat het poeder uit de voerbak wordt geblazen.  

Gebruiksduur bij 10 g MagnesiumCitraat per dag:
500 g = 50 dagen (1,5 maand)

Prijs per dag:
€0,40 bij een dosering van 10 g MagnesiumCitraat.

Tip van VITALstyle: Combineer MagnesiumCitraat met LijnzaadOlie om het poeder te mengen. Zo wordt het extra smakelijk en gezond!

Samenstelling

100% magnesiumcitrat. 5 gram Magnesium Citraat bevat ca. 800 mg Elementaire Magnesium.

Wat zit er in MagnesiumCitraat?

100% puur magnesiumcitraat. Deze vorm van magnesium wordt goed opgenomen door de dunne darm. Gecombineerd met calcium ondersteunt magnesium een goede opbouw van botten.

 

 

SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
Artikelnummer 8711731026185
Diergroep Paard
Gezondheid Voedermiddel
Productgroep Paardenapotheek
Soort Spieren en gewrichten
10/10
29/04/2021Bo
Na 2 dagen gebruik te hebben gemaakt van magnesiumcitraat merkte ik al verschil! Mijn Friese sport merrie wil soms in het begin van de training moeilijk ontspannen en aan het eind van de training ook. Ik had het gevoel dat ze iets te kort kwam aan voedingstoffen, daarom ben ik begonnen met magnesiumcitraat. Dit suppliment geeft haar net dat stapje extra. Ze is veel meer gefocust, ontspant sneller en is hierin ook stabieler. Ik ga zeker een nieuwe pot bestellen wanneer deze op is.
10/10
27/01/2021Lisanne
Ik heb de magnesiumcitraat gewonnen bij vitalstyle om het uit te proberen bij mijn nerveuze shetlandertje. En ik kan wel zeggen dat het goed uitpakt. Na 2 weken gebruik kreeg ik geen schrikreactie meer van haar als ik bij haar in de buurt wilde komen. Ze is veel relaxter. Ook vind ik dat je er maar weinig van hoeft te gebruiken voor resultaat. Dus ik kan deze magnesium citraat aanraden!
10/10
26/11/2020Marianne
Lekker, makkelijk te mengen met het krachtvoer en het zorgt voor meer rust en focus.