0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Levering binnen 2 tot 3 werkdagen
  • Vanaf €50,- GRATIS verzending

Alles over MagnesiumCitraat

Een gezonde spierfunctie dankzij MagnesiumCitraat

VITALstyle (voorheen ECOstyle) MagnesiumCitraat bevat 100% puur magnesiumcitraat, wat een belangrijke rol speelt in het spier- en zenuwstelsel. Het zorgt ervoor dat de spieren goed hun werk kunnen doen. Ontspannen na inspanning is van belang voor een gezonde spierfunctie. MagnesiumCitraat vult de behoefte van magnesium aan, bevordert de opname van calcium, ondersteunt het zenuwstelsel en vermindert daardoor spierspanning.

Gebruik MagnesiumCitraat bij 

  • Spierspanning 
  • Intensieve training 
  • Ondersteuning sportpaarden 
Dosering  
Paard 450 - 600 kg 2 maatschepjes per dag (10 g)
Pony tot 450 kg 1 maatschepje per dag (5 g)


Verdeel het poeder over het voer. Eventueel licht bevochtigen om te voorkomen dat het poeder uit de voerbak wordt geblazen.  

Gebruiksduur bij 10 g MagnesiumCitraat per dag:
500 g = 50 dagen (1,5 maand)

Prijs per dag:
€0,40 bij een dosering van 10 g MagnesiumCitraat.

Tip van VITALstyle: Combineer MagnesiumCitraat met LijnzaadOlie om het poeder te mengen. Zo wordt het extra smakelijk en gezond!

Samenstelling

100% magnesiumcitrat. 5 gram Magnesium Citraat bevat ca. 800 mg Elementaire Magnesium.

Wat zit er in MagnesiumCitraat?

100% puur magnesiumcitraat. Deze vorm van vorm van magnesium wordt goed opgenomen door de dunne darm. Gecombineerd met calcium ondersteunt magnesium een goede opbouw van botten.

 

 

SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
Artikelnummer 8711731026185
Diergroep Paard
Gezondheid Voedermiddel
Productgroep Paardenapotheek
Soort Spieren en gewrichten
10/10
27/01/2021Lisanne
Ik heb de magnesiumcitraat gewonnen bij vitalstyle om het uit te proberen bij mijn nerveuze shetlandertje. En ik kan wel zeggen dat het goed uitpakt. Na 2 weken gebruik kreeg ik geen schrikreactie meer van haar als ik bij haar in de buurt wilde komen. Ze is veel relaxter. Ook vind ik dat je er maar weinig van hoeft te gebruiken voor resultaat. Dus ik kan deze magnesium citraat aanraden!
10/10
26/11/2020Marianne
Lekker, makkelijk te mengen met het krachtvoer en het zorgt voor meer rust en focus.
10/10
23/11/2020Marieke
Ik heb toen die tijd de lijnzaadolie en de magnesium gewonnen voor mijn Arabische hengst. en ik ben enthousiast! De lijnzaadolie heeft hem even een lekkere boost gegeven. Net dat beetje extra. De magnesium bevalt erg goed, het een een hengst met best wel wat spier problemen. Een oude blessure, vooral zijn rug spieren waren erg stijf en kon hij maar moeilijk ontspannen. En ik zie echt verschil! Hij beweegt makkelijker, en zelfs nadat hij een tijd stil heeft gestaan, en hij normaal heel moeilijk opgang komt, was het meteen fijn kunnen ontspannen! Super fijn product!Nog een plus is dat het potje magnesium fijn groot is. Niet maar een beetje zodat je er zo doorheen bent, maar lekker groot zodat je lange tijd wat hebt. Beide producten vond hij erg lekker, wat zeker een voordeel is want het is nogal eentje die erg kieskeurig is en laat menig product staan In ieder geval super bedankt! Het heeft ons echt veel gebracht we zijn er nog niet, maar ik merk echt een wezenlijk verschil!