0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Levering binnen 2 tot 3 werkdagen
  • Vanaf €50,- GRATIS verzending

Alles over DolorComfort

Waarom kiezen voor DolorComfort?

  • Optimale ondersteuning van het bewegingsapparaat
  • Ondersteunt bij het herstel na (sport)blessures
  • Gemakkelijk toe te dienen door vloeibare vorm

DolorComfort van VITALstyle (voorheen ECOstyle) geeft extra comfort en ondersteuning aan paarden die dit nodig hebben. Het welzijn van het paard blijft met DolorComfort ook in moeilijke tijden optimaal. DolorComfort ondersteunt een soepel bewegingsapparaat als bewegen (plotseling) moeilijk gaat. Het kan zowel voor korte als langdurige ondersteuning gegeven worden. DolorComfort is ook geschikt om juist oudere paarden een comfortabele oude dag te geven, als soepel bewegen niet vanzelfsprekend meer is.

Blijvend soepel bewegen

Soepel bewegen is helaas niet voor elk paard vanzelfsprekend. Soms is plotselinge ondersteuning voor het lichaam nodig. DolorComfort is hier erg geschikt voor en geeft snel comfort. Bij oudere paarden kan beweging moeilijker gaan. Het is dan fijn om een natuurlijke ondersteuning te kunnen geven, zodat soepel bewegen makkelijk gaat! DolorComfort bevat meerdere krachtige kruiden die comfort geven en mag daarom niet tijdens wedstrijden worden gebruikt.

Tip van VITALstyle

Heeft je paard acuut ondersteuning nodig? DolorComfort helpt snel. Ook kan het voor lange tijd ondersteuning geven, bijvoorbeeld bij ouderdom.

Voeradvies per dag Verdelen over het voer
Paard 450-600 kg  30 ml
Pony tot 450 kg 15 ml


 Mag ook bij drachtige merries gebruikt worden. 

Samenstelling

Fulvinezuur (afkomstig van drinkwaterindustrie), methylsulfonylmethaan (MSM), honing.

Toevoegingsmiddelen per kg

Sensoriële toevoegingsmiddelen: Mix van natuurlijke aromatische extracten: o.a. boswellia en kurkuma.

Analytische bestanddelen

Ruwe as 0,3%, natrium 0,8%, vocht 77,5%.

SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
Artikelnummer 8711731035132
Diergroep Paard
Gezondheid Aanvullend diervoeder
Productgroep Paardenapotheek
Soort Spieren en gewrichten
10/10
11/02/2021Anneke
Mijn paard heeft helaas de diagnose artrose gekregen. Ik was op zoek naar een product wat de pijn kon verlichten hiervoor. Ik werd getipt dat Dolorcomfort een natuurlijke pijnstiller is. Na twee weken zag ik al snel verbetering in de beweging van mijn paard. Hij beweegt weer soepel en is duidelijk blijer. Het werkt echt! Super blij mee.
3/10
03/02/2021Wendy
Mijn paard heeft vooral wat tijd nodig om op gang te komen. Gezien ze op de oerbalans heel goed reageert, dacht ik dit lijkt me een mooi product om te proberen. Helaas kreeg mijn paard er veel winderigheid en een opgezette buik van. Ze begon er daardoor eigenlijk alleen maar slechter van te lopen. Ik heb het ruim 3 weken aan haar gegeven maar ben hierna toch maar weer gestopt. De winderigheid is nu een stuk minder en mijn paard begint ook weer wat beter te bewegen. Product ruikt specifiek, maar mijn paard at het goed op. Wellicht is er een ingrediënt waar mijn paard niet goed op reageert.