0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Levering binnen 2 tot 3 werkdagen
  • Vanaf €50,- GRATIS verzending

Alles over LuchtwegSupport

Gezonde luchtwegen met de kracht van de natuur!

Waarom LuchtwegSupport?

  • Verzachtende invloed op luchtwegen
  • Opgelucht ademhalen dankzij krachtige kruiden
  • Gemakkelijk toe te dienen door vloeibare vorm

Wisselende weersomstandigheden in het najaar en de winter kunnen een uitdaging zijn om de luchtwegen van je paard gezond te houden. Ook pollen en stof in het voorjaar en de zomer kunnen voor gevoelige luchtwegen zorgen. Een verminderde longinhoud of ademhaling zorgt voor een minder goede opname- en gebruik van zuurstof. Dit heeft vanzelfsprekend een negatief effect op de prestaties en het immuunsysteem van je paard. Daarom zijn gezonde luchtwegen onmisbaar voor een fit, gezond en sportief paard!

LuchtwegSupport van VITALstyle (voorheen ECOstyle) ondersteunt de luchtwegen van je paard optimaal. Deze verzachtende én natuurlijke siroop bevat krachtige kruiden die de conditie en weerstand ondersteunen en je paard comfortabel laten ademen. LuchtwegSupport brengt rust bij een kriebel in de keel.

Een gezond paard kucht niet

Gezonde luchtwegen zijn de basis van een gezond paard. Wanneer een paard geïrriteerde of ‘vervuilde’ luchtwegen heeft, worden stofdeeltjes moeilijker afgevoerd. Hierdoor kan het slijmvlies een overreactie geven, wat weer voor een extra aanmaak van slijm zorgt. Een extra gevoeligheid voor stofdeeltjes is het gevolg. Kuchen is iets wat een gezond paard niet doet, een onschuldig kuchje kan natuurlijk geen kwaad. Het is belangrijk actie te ondernemen wanneer het regelmatig voor komt.

Tip van VITALstyle

Heeft je paard gevoelige luchtwegen of een kriebel in de keel? LuchtwegSupport brengt de luchtwegen van je paard snel tot rust!

Voeradvies per dag Verdelen over het voer
Paard 450-600 kg  30 ml
Pony tot 450 kg 15 ml


Mag ook bij drachtige merries gebruikt worden.

Samenstelling

Glycerol, honing, grindelia.

Toevoegingsmiddelen per kg

Sensoriële toevoegingsmiddelen:  Mix van natuurlijke aromatische componenten 84.000 mg per kg: o.a. tijm, salvia, eucalyptus, echinacea.

Analytische bestanddelen

Vocht 89,5%, ruwe as 1,7%, natrium 0,06%.

SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
Artikelnummer 8711731035118
Diergroep Paard
Gezondheid Aanvullend diervoeder
Productgroep Paardenapotheek
Soort Luchtwegen
10/10
17/02/2021Liset
Dit werkt zo goed! Iedere dag een scheutje over het voer, ruikt echt super lekker, en mijn paard heeft geen last meer van hoesten. Ze hoestte altijd 2 of 3 keer bij het eerste rondje draven, daar is ze nu van af!
10/10
26/01/2021Maartje
Ik heb dit product gebruikt bij mijn twee paarden en het bevalt me super goed. Een van de paarden heeft astma en daardoor heeft ze nog wat last van hoesten. Dit product zorgt voor een fijne ondersteuning en heeft ervoor gezorgd dat ze minder vaak moet hoesten en minder last heeft van haar luchtwegen! Mijn andere paard had ook wat last van hoesten als we begonnen met rijden. Door Luchtwegsupport had ze na 2 dagen al minder tot geen last van het hoesten. Verder is de siroop makkelijk toe te voegen aan het voer en vinden de paarden het hardstikke lekker!! Dit product blijf ik nog lang gebruiken!!
10/10
18/12/2020Yvonne
Beste luchtwegsiroop ever! Werkt zo snel bij hoesten! Mijn pony hoestte erg, was ook verkouden, maar in combinatie met de Immunoboost, ook van Vitalstyle, was het binnen 2 dagen al heel sterk verminderd. Ik ben hier echt heel tevreden over!