0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Levering binnen 2 tot 3 werkdagen
  • Vanaf €50,- GRATIS verzending

Alles over LuchtwegSupport

Gezonde luchtwegen met de kracht van de natuur!

Waarom LuchtwegSupport?

  • Verzachtende invloed op luchtwegen
  • Opgelucht ademhalen dankzij krachtige kruiden
  • Gemakkelijk toe te dienen door vloeibare vorm

Wisselende weersomstandigheden in het najaar en de winter kunnen een uitdaging zijn om de luchtwegen van je paard gezond te houden. Ook pollen en stof in het voorjaar en de zomer kunnen voor gevoelige luchtwegen zorgen. Een verminderde longinhoud of ademhaling zorgt voor een minder goede opname- en gebruik van zuurstof. Dit heeft vanzelfsprekend een negatief effect op de prestaties en het immuunsysteem van je paard. Daarom zijn gezonde luchtwegen onmisbaar voor een fit, gezond en sportief paard!

LuchtwegSupport van VITALstyle (voorheen ECOstyle) ondersteunt de luchtwegen van je paard optimaal. Deze verzachtende én natuurlijke siroop bevat krachtige kruiden die de conditie en weerstand ondersteunen en je paard comfortabel laten ademen. LuchtwegSupport brengt rust bij een kriebel in de keel.

Een gezond paard kucht niet

Gezonde luchtwegen zijn de basis van een gezond paard. Wanneer een paard geïrriteerde of ‘vervuilde’ luchtwegen heeft, worden stofdeeltjes moeilijker afgevoerd. Hierdoor kan het slijmvlies een overreactie geven, wat weer voor een extra aanmaak van slijm zorgt. Een extra gevoeligheid voor stofdeeltjes is het gevolg. Kuchen is iets wat een gezond paard niet doet, een onschuldig kuchje kan natuurlijk geen kwaad. Het is belangrijk actie te ondernemen wanneer het regelmatig voor komt.

Tip van VITALstyle

Heeft je paard gevoelige luchtwegen of een kriebel in de keel? LuchtwegSupport brengt de luchtwegen van je paard snel tot rust!

Voeradvies per dag Verdelen over het voer
Paard 450-600 kg  30 ml
Pony tot 450 kg 15 ml


*Mag ook bij drachtige merries gebruikt worden.

Gerbuiksduur bij 30 ml LuchtwegSupport per dag:
1 ltr = 33 dagen (één maand)

Prijs per dag:
€0,75 bij een dosering van 30 ml LuchtwegSupport per dag. 

Samenstelling

Glycerol, honing, grindelia.

Het suiker en zetmeel gehalte in LuchtwegSupport is 0,82 %.

Toevoegingsmiddelen per kg

Sensoriële toevoegingsmiddelen:  Mix van natuurlijke aromatische componenten 84.000 mg per kg: o.a. tijm, salvia, eucalyptus, echinacea.

Analytische bestanddelen

Vocht 89,5%, ruwe as 1,7%, natrium 0,06%.

Wat zit er in LuchtwegSupport?

Honing
Geeft verlichting aan de luchtwegen.

Grindelia
Voor het behoud van schone slijmvliezen. Brengt rust bij een kriebel in de keel.

Tijm
Schoont de slijmvliezen op en verzacht de luchtwegen.

Salvia
Ondersteunt de bovenste luchtwegen.

Eucalyptus 
Ondersteunt de luchtwegen door een positief effect op overtollig slijm.

Echinacea
Bouwt de weerstand op.

SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
Artikelnummer 8711731035118
Diergroep Paard
Gezondheid Aanvullend diervoeder
Productgroep Paardenapotheek
Soort Luchtwegen
10/10
22/09/2021Myrthe
Mijn pony Dana heeft astma en hoestte regelmatig met het aandraven. Dankzij de luchtwegsupport merk ik dat ze minder is gaan hoesten. Ik blijf dit product zeker gebruiken. Het is een hele kruidige siroop en Dana eet het zonder enige problemen.
10/10
14/03/2021Jet
Onlangs heb ik een winactie gewonnen van Vitalstyle op Facebook. Mijn paard had al een tijdje last van een kuchje en af en toe een snotneus. Na advies gevraagd te hebben zijn wij begonnen met luchtwegsupport. De luchtwegsupport support zit in een handige verpakking en je kan het zo makkelijk doseren om over eten te doen. Na een paar dagen begon er aardig wat snot vrij te komen en merkte ik dat het kuchje af nam. De luchtwegsupport heeft m’n paard echt goed geholpen om z’n luchtwegen weer open en gezond te krijgen om weer vrij te kunnen ademen.
10/10
17/02/2021Liset
Dit werkt zo goed! Iedere dag een scheutje over het voer, ruikt echt super lekker, en mijn paard heeft geen last meer van hoesten. Ze hoestte altijd 2 of 3 keer bij het eerste rondje draven, daar is ze nu van af!