0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Levering binnen 2 tot 3 werkdagen
  • Vanaf €50,- GRATIS verzending

Alles over Immulon

Luchtweginfectie, verkoudheid of verminderde weerstand?

Een goede weerstand is de basis van een gezond paard. VITALstyle (voorheen ECOstyle) Immulon versterkt het immuunsysteem waardoor de natuurlijk weerstand tegen virussen, infecties en bactërien snel toeneemt. Immulon bevat verdunde Echinacea en Lachesis waardoor het immuunsysteem versterkt. Ook bevat Immulon Coffea Arabica. Dit geeft een energieboost, activeert het maagdarmstelsel en wekt de eetlust op. Immulon kan ook goed preventief worden ingezet als bijvoorbeeld een verkoudheid op stal heerst. Zo bescherm je je paard tegen een eventuele verkoudheid én ondersteun je tegelijkertijd de weerstand. Is je paard al verkouden of heeft hij een snotneus ? Ondersteun ook dan op een natuurlijke manier met Immulon! Immulon is samengesteld uit natuurlijke GMO-vrije grondstoffen.

Wanneer Immulon?

  • Alle virussen en infecties
  • Luchtweginfecties
  • Verkoudheid en een snotneus
  • Verminderde weerstand
  • Weerstandsdip na het enten

Wat zit er in Immulon?

Immulon is een homeopathisch geregistreerd diergeneesmiddel en bevat drie ingrediënten. Echinacea verhoogt de weerstand tegen virusinfecties doordat het de aanmaak van witte bloedcellen stimuleert. Lachesis bevordert de bloedcirculatie en heeft een bloedzuiverende werking. Coffea Arabica is een energiebooster die de eetlust stimuleert. Een krachtige combinatie zodat je paard snel weer fit is!

Slangengif?

Immulon bevat verdund slangengif (lachesis), dat het zelfgenezingsproces activeert bij bacteriële infecties. Als het slangengif in het lichaam komt, gaat het geneeskrachtige vermogen van de witte bloedcellen aan de slag. Het lichaam herkent het slangengif als ‘indringer’ en gaat extra hard aan het werk om het het zelfgenezingsproces van het paard te activeren en het immuunsysteem te verbeteren. Dat is natuurlijk & effectief!

Dosering

Immulon kan preventief en curatief aan je paard of pony worden gegeven.

Preventief:

Paard/pony: 2x daags 15 ml in de mond, gedurende 2 tot 3 dagen met een tussen periode van 1 dag.

Veulen: 2 x daags 5-8 ml in de mond, gedurende 2 tot 3 dagen met een tussen periode van 1 dag.

Curatief:

Paard/pony: 3-4x daags 15 ml in de mond.

Veulen: 3-4x daags 5-8 ml in de mond.

Tips bij het toedienen

  • Immulon wordt geleverd met naald en doseerspuit. Met de naald trek je Immulon uit het flesje, daarna haal je de naald van de doseerspuit.
  • Plaats de doseerspuit met Immulon in de mond tegen de zijkant van de wang. Zo wordt Immulon snel opgenomen door de slijmvliezen in de mond.

Let op

Behandel paarden met maagzweren niet langdurig met Immulon, vanwege het stimulerende effect van o.a. cafeïne op de productie van maagsap.

Coffea arabica in Immulon kan bij wedstrijdpaarden tot 72 uur na de laatste toediening een positieve dopingtest veroorzaken.

Werkzame stoffen in Immulon

Echinacea
Verhoogt de weerstand tegen virusinfecties doordat het de aanmaak van witte bloedcellen stimuleert. 

Lachesis (slangengif)
Bevordert de bloedcirculatie en heeft een bloedzuiverende werking. 

Coffea Arabica
Geeft een energiebooster wat de eetlust stimuleert. 

SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
Artikelnummer 8711731010306
Reg NL REG NL H 114837
Diergroep Paard
Gezondheid Diergeneesmiddel
Productgroep Paardenapotheek
Soort Luchtwegen