0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren

Alles over DermaControl Lotion

Verzacht de huid bij zomerkriebels

Waarom kiezen voor DermaControl lotion?

  • Verzacht een gevoelige, rode huid door schuren
  • Kalmeert de huid direct
  • Voor een optimale haargroei

Ondersteun en kalmeer de huid bij zomerkriebels

VITALstyle DermaControl Lotion is een verzachtende lotion speciaal voor paarden die schuren. Het verzorgt en ondersteunt bij insectenbeten. DermaControl Lotion kalmeert de huid en ondersteunt een optimale haargroei. In combinatie met de DermaControl brokjes pak je het schuren van binnen én buiten aan!

Optimale ondersteuning met Sint-Janskruid

De olie van Sint-Janskruid kalmeert de huid en ondersteunt natuurlijk herstel. Een fijne verzachting als de huid ruw en schraal is na het schuren!

Samenstelling

Emulgatorvrije lotion op basis van waardevolle oliën (koudgeperste olijfolie, sint-janskruidolie en emu-olie, met bloedwortelextract, dexpanthenol, etherische oliën en zilver.
DermaControl Lotion is samengesteld uit GMO-vrije grondstoffen.

Gebruiksaanwijzing

Breng DermaControl Lotion 1-2 keer per dag aan op de gevoelige delen van de huid, zoals de manenkam, staart of buiknaad.  

Wat zit er in DermaControl Lotion?

Etherische oliën: Beschermen de huid tegen invloeden van buitenaf.

Koudgeperste olijfolie: Verzacht de huid.

Sint-Janskruid olie: Ondersteunt de gevoelige, rode huid.

Emu-olie: Werkt diep verzachtend in de huid.

Bloedwortelextract: Ter verzorging bij insectenbeten.

Zilver: Zuivert de huid.

SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
Artikelnummer 8711731035354
Diergroep Paard
Gezondheid Verzorgingscluster
Productgroep Paardenapotheek
Soort Huid en vacht
10/10
15/09/2022 Franka
Mijn merrie begon spontaan haar staart te schuren, iets wat ze in de bijna 10 jaar dat ik d’r heb nog nooit gedaan heeft. Een combinatie van de DermaControl Brok en de Crème gaan gebruiken. Het moest even “inwerken” maar ik begon steeds meer te merken dat ze stopte met schuren. En het insmeren van d’r staart met de crème vond ze heerlijk, door het kleine borsteltje wat erop zit! Goed tegen de kriebels.
10/10
11/08/2022 Kim
Na 1 week smeren waren de allergische plekjes al een stuk kalmer
10/10
09/08/2022 Kim van Garderen
Mijn labrador Otis is fan! Voor Otis hebben we ditmaal een keer op de paarden afdeling geshopt. Otis is een 7 jarige labrador met een allergie voor grassen, dit uit zich met jeukende voeten en deze likt/bijt hij dus ook stuk tussen zijn voetzolen. Na dit uitgelegd te hebben aan het team van VitalStyle Hond & Kat kwamen ze met het idee om de DermaControl Lotion te gebruiken. Dit is officieel een lotion voor paarden maar zou ook goed kunnen helpen tegen de klachten van Otis! Oordeel zelf maar met de voor en na foto op de socials van VitalStyle of dit zeker zo is, tussen de foto’s zit een kleine week dus wij zijn zeer tevreden!! Zijn huid is zoveel rustiger geworden, en geen jeuk meer! Het is geen vettig spul dus laat geen sporen achter op je vloer, wat voor ons ook nog eens super fijn is omdat we natuurstenen vloer hebben.