0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren
Luchtwegen

Luchtwegen

Ondersteuning van de luchtwegen bij kalveren? Kies de beste producten van VITALstyle (voorheen ECOstyle)  

Als veehouder weet je als geen ander hoe belangrijk de luchtwegen zijn in de eerste levensmaanden van het kalf. Om de luchtwegen te ondersteunen biedt VITALstyle de juiste producten, met kracht uit de natuur. BronchActive ondersteunt de luchtwegen en behoud een optimale eet- en drinklust. Voor elke manier van voeren is er een bijpassende variant verkrijgbaar!

5 resultaten

Luchtwegen 

Gezonde luchtwegen zijn vanaf de geboorte van het kalf van groot belang om uit te kunnen groeien tot een vitale melkkoe. De longen van een kalf ontwikkelen zich erg traag, waardoor ze erg kwetsbaar zijn. Problemen aan de luchtwegen en longen worden veroorzaakt door virussen en bacteriën. Om dit te voorkomen zijn onder andere een goede weerstand, optimaal stalklimaat en hygiëne belangrijk.   

Gezonde luchtwegen behouden 

Om gezonde luchtwegen van koeien van jongs af aan te ondersteunen biedt VITALstyle aanvullende diervoeders. Met BronchActive start de ontwikkeling van een robuust kalf al vanaf dag 2 voor de rest van de toekomst. Onze Bronch Arom F speciaal voor vleeskalveren ondersteunt een gezonde functie van de luchtwegen en behoud de drink- en eetlust. Zo blijven kalveren en lammeren goed eten en groeien, terwijl de weerstand wordt ondersteund.  

Ook bij volwassen koeien is het belangrijk om de weerstand op peil te houden. Hiervoor is een passend rantsoen, goede hygiëne en een geschikt stalklimaat van belang. Denk hierbij aan een geventileerde huisvesting, droge ondergrond, goede ligbedden en toegang tot voldoende schoon drinkwater.