0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren
Gewrichten

Gewrichten

Gewrichten ondersteunen bij kalveren en koeien? Kies de beste producten van VITALstyle  (voorheen ECOstyle)!

De melkproductie of groei daalt bij koeien of kalveren met stijve of stramme gewrichten of dikke hakken. Met een negatief bedrijfsresultaat tot gevolg. VITALstyle biedt het juiste product om de gewrichten de ondersteunen. ProMotion is dé verwarmende spray bij stijve of stramme gewrichten die direct opgenomen wordt door de huid. Het ondersteunt de doorbloeding in het gewricht en geeft extra comfort. 

Stijve gewrichten? Ondersteun de doorbloeding met ProMotion! In het gewricht is de doorbloeding gering waardoor medicatie vaak niet optimaal op de juiste plek komt. Met ProMotion wordt de doorbloeding in het gewricht optimaal ondersteunt waardoor de medicatie wel op de goeie plek komt. En dat blijkt ook uit onderzoek:  

1 resultaten

Het belang van soepele gewrichten  

De oorzaak van een verminderde groei en melkproductie kan een aandoening aan de spieren en gewrichten zijn. Door zwelling ontstaat pijn en kreupelheid bij de koe, dit leidt tot de verminderde groei en melkproductie. Soepele spieren en gewrichten zijn dus van groot belang voor een optimale gezondheid van de koe.   

Symptomen beschadigde gewrichten  

Aandoeningen aan spieren en/of gewrichten hebben verschillende oorzaken. Een veelvoorkomende oorzaak is een infectie door een bacterie, waardoor een ontsteking ontstaat. Dit is te herkennen aan acute kreupelheid, verminderde melkproductie en een zwelling op de poot. Ook andere aandoeningen aan spieren en gewrichten worden herkend door kreupelheid van de koe en een verminderde melkproductie.   

Hoe ondersteun ik beschadigde gewrichten?  

Zodra gewrichten beschadigd zijn herstellen ze moeilijk, door de geringe doorbloeding. Met ProMotion wordt de doorbloeding ondersteunt, wat de afvoer van afvalstoffen stimuleert. ProMotion houdt de gewrichten soepel. Om dikke hakken te voorkomen is een goede bodembedekking en weidegang van groot belang.