0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Levering binnen 2 tot 3 werkdagen
  • Vanaf €50,- GRATIS verzending

Glanzende vacht

Een zachte en glanzende vacht voor jouw kat? Kies 100% natuurlijk van VITALstyle (voorheen ECOstyle)

Het liefst zie je jouw kat met een glanzend vachtje. Naast dat het uitnodigt om lekker te knuffelen weet je dat het een teken van gezondheid is. Maar wat nou wanneer je kat tijdelijk niet zo goed in zijn vel zit en de vacht daardoor dof is? Dan ga je natuurlijk voor VITALstyle HUID+VACHT: een dieetvoer speciaal voor ondersteuning bij overmatige haaruitval en huidaandoeningen. Geschikt voor elk ras en beschikbaar in een droge en natte variant. Ook verkrijgbaar als verantwoorde snack voor tussen het knuffelen door!  

  

Ter ondersteuning voor een glanzende vacht:

Hoe verzorg ik de vacht van mijn kat?

Het is belangrijk om de huid en vacht van jouw kat goed te verzorgen. Je ontdekt sneller of er problemen zijn en het regelmatig aandacht besteden hieraan zorgt voor een glanzende vacht. Afhankelijk van de haarlengte van jouw kat borstel je elke week het vachtje. Maak een afspraak bij de dierenarts wanneer de kat plotseling verhaart of kale plekken krijgt. Jouw kat is zelf verantwoordelijk voor het wassen van de vacht: een taakje dat ze overnemen als kitten van de moederpoes. De kat krijgt dus veel haren binnen. Gelukkig voegt VITALstyle (voorheen ECOstyle) ruwe celstof en vezels toe aan haar kattenvoer waardoor haren worden afgevoerd om haarballen te voorkomen. Mooi meegenomen dus!  

Hoe zorgt voeding voor een glanzende vacht bij mijn kat?

Klachten als overmatig verharen en haaruitval verhelp je met een (tijdelijke) aanpassing in de kattenvoeding. VITALstyle (voorheen ECOstyle) voegt onder meer essentiële vetzuren, Sint-Janskruid (voor een glanzende vacht) en Heermoes (kruid voor een sterke huid) toe om de huidfunctie van jouw kat actief te ondersteunen. Dit geldt voor zowel de droge als natte variant van HUID+VACHT dieetvoer. Wil je naast speciale voeding nog iets extra’s toevoegen gericht op de vacht van jouw viervoeter? Geef de kat dan aanvullend DermaActief: een supplement in poedervorm die natuurlijk herstel bij een verstoorde conditie van de huid en vacht ondersteunt.  

Daarom VITALstyle

Door te kiezen voor 100% natuurlijke ingrediënten voor jouw kattenvoer verklein je jouw footprint op de wereld. Aan een glanzende vacht voor jouw kat dragen wij graag ons steentje bij! Advies nodig? Of meer weten over onze filosofie? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!