0 Vergelijken
  • Altijd 100% natuurlijke producten
  • Gratis verzending vanaf €29,-
  • Levering binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren

Alles over BLAASGRUIS natvoer

Kattenvoeding bij Blaasgruis 

Blaasgruis volledige dieetvoeding in blik voor de kat is samengesteld uit diverse ingrediënten, waarbij het vleesgehalte hoog is. Het vlees is van topkwaliteit en heeft een mooie structuur. VITALstyle Blaasgruis natvoer bevat een urineverzurende stof waardoor struvietkristallen en -stenen worden opgelost. Dit helpt om al aanwezig  Blaasgruis (struviet) te verminderen. Daarbij bevat het vlees een laag gehalte aan magnesium, fosfor en eiwitten, hierdoor wordt het risico op vorming van nieuw Blaasgruis verkleind. Blaasgruis volledige dieetvoeding in blik is natuurlijk en geschikt voor alle rassen. De voeding is verpakt in blikjes van 200 gram. Blik heeft meerdere voordelen. Totdat het geopend wordt kan het buiten de koelkast bewaard worden, pas na opening is koeling noodzakelijk. Zo kan het vlees enkele dagen bewaard worden. Daarbij is blik volledig recyclebaar, dus een duurzaam materiaal. Blaasgruis volledige dieetvoeding in blik voor de kat is compleet samengesteld uit verse ingrediënten. De natuurlijke grondstoffen worden, na kwaliteitscontrole, snel verwerkt tot het eindproduct en ingeblikt. Pas daarna wordt het blikje verhit, om zo de hoge kwaliteit van de voedingsstoffen, vitamines en mineralen te behouden. Mogelijke aanwezige bacteriën worden zo gedood en kunnen  het vlees niet aantasten. 

Geen kunstmatige toevoegingen 

Het product bevat geen soja of gluten, conserveringsmiddelen, kleurstoffen of kunstmatige aroma’s.  Ook worden er geen suikers of zouten toegevoegd aan het vlees. Blaasgruis dieetvoeding in blik is een natuurlijk product, een heerlijke en gezonde verwennerij! 

Kruiden in Blaasgruis volledige dieetvoeding in blik 

Kruiden kunnen iets bijdragen aan de gezondheid van mens en dier. Blaasgruis volledige dieetvoeding in blik is voor de kat bevat onder meer brandnetel en paardenbloem. Brandnetel ondersteunt actief de nieren en werkt bloedzuiverend. Paardenbloemwortel is goed voor de lever. Kruiden ondersteunen de gezondheid van de kat.

SPECIFICATIES
SPECIFICATIES
Artikelnummer 8711731021449
Diergroep Kat
Gezondheid Blaasgruis
Productgroep Extra ondersteuning
Soort Blaasgruis
10/10
04/02/2022 Anita
Bij een kat met blaasgruis moet je altijd zorgen dat ze genoeg vocht binnenkrijgen, zonder voeding te geven waarbij je de blaasgruis alleen maar erger maakt. Deze blikjes halen wij meteen zodra onze kat er weer last van krijgt.
10/10
03/02/2022 Hilde
Mijn kat had ineens moeite met plassen en ging ook ineens op gekke plekken plassen. Ik ben begonnen met de blaasgruis brokken samen met het natvoer en zag gelukkig snel resultaat. Het vele miauwen en de plaspogingen zonder resultaat werden snel minder. Na een paar dagen kon ze weer gewoon plassen en voelde ze zich weer veel beter! Nu geef ik preventief af en toe een kuurtje van deze brokken en het natvoer.